0 af 0 for ""

Bæredygtighedskonsulent indenfor real estate

Ansøgningsfrist

2023-02-12

Jobtitel

Bæredygtighed, Eksisterende Byggeri og Drift

Lokation

København

Brænder du for at gøre en forskel og vil du være med til at løfte den danske ejendomsbranche til nye, bæredygtige højder?

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for bæredygtig real estate – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

“Vi har samlet vores kompetencer indenfor bæredygtighed og strategisk rådgivning til ejendomsejere i ét team. Det giver os en platform for at kunne rådgive kunder om bæredygtighed på strategisk niveau og hjælpe dem med at løse deres helt store udfordringer. Samtidig med at vores kollegaer i huset, kan hjælpe med at eksekvere på målene vi sætter.” fortæller din nye leder.

Vi søger endnu en Bæredygtighedskonsulent

Lige nu søger vi en skarp bæredygtighedskonsulent til at blive en del af vores team Strategi & Bæredygtighed.

Vores team arbejder med bæredygtighed for kunder indenfor eksisterende byggeri, drift og udvikling af ejendomsporteføljer. Vores kunder er typisk ejendomsbesiddere med porteføljer hvor bæredygtighed vægtes højt, fx pensionskasse, private investorer eller real estate organisationer i større virksomheder.

Vores team er en del af Eksisterende Byggeri og Drift, hvor vores mere end 100 kollegaer på tværs af landet er eksperter i helhedsorienteret driftsrådgivning med fokus på optimal drift af ejendomme ved både at optimere økonomi, energi og miljøaspekter. Vi samarbejder tæt med vores driftseksperter når vores strategiske rådgivning bliver omsat til taktisk og operationelle forbedringer hos vores kunder.

Dine arbejdsopgaver

Vores teams mission er at gøre den danske ejendomsmasse til verdens mest bæredygtige. Som vores nye kollega vil alt efter erfaring hjælpe vores kunder med bl.a.:

  • Certificeringer for bygninger i drift, fx DGNB BiU
  • Screening og implementering af EU-taksonomien
  • Udarbejdelse af strategier for bæredygtighed/ESG for ejendomsbesiddere
  • Ejendomsstrategisk rådgivning

Vi udvikler løbende nye ydelser til kunder hvor du vil have muligheden for at sætte dit præg.

Stillingen byder på en variation af projektledelse og projektdeltagelse, på bæredygtighedsprojekter samt mulighed for at bidrage til den faglige udvikling på området.

Om dig

Vi søger en kollega der er entusiastisk, har god forståelse for ejendomsbranchen, asset management og /eller byggeri og som brænder for bæredygtighed.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har en uddannelse som ingeniør, cand.merc., økonom eller anden relevant uddannelsesretning.
  • Har 2-5 års erfaring fra en real estate organisation, et rådgiverhus, en investor eller lignende.
  • Har erfaring med DGNB for bygninger i drift, EU-taksonomien, ESG-dataindsamling og-rapportering eller lignende.

Det væsentlige for os er, at du har stærke analytiske evner, er god til at sætte dig ind i nyt stof samt har lyst til at samarbejde med kollegaer og kunder om en bæredygtig udvikling af ejendomsbranchen og det eksisterende byggeri.

Vi sætter pris på et rigtig godt samarbejdsmiljø i teamet og med vores kunder. Derfor vægter personlige kompetencer højt, ligesom en god evne til tværfagligt samarbejde er væsentligt for at lykkes i rollen.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d.12. februar 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte teamleder Kristine Ohrt på mail: kristine.ohrt@sweco.dk.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Kristine Ohrt

Teamleder / Eksisterende byggeri & Drift

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap