0 af 0 for ""

Bæredygtighedschef til Sweco Architects (Østdanmark)

Ansøgningsfrist

2022-10-30

Jobtitel

Arkitektur, Bæredygtighed, Projektledelse

Lokation

København

Vil du sætte standarden for bæredygtigt byggeri for Sweco Architects i Østdanmark? – Til Sweco Architects, afdeling øst, søger vi en ambitiøs bæredygtighedschef, der vil være med til at sætte standarden for bæredygtigt byggeri og videreudvikle igangværende tiltag for bæredygtighed.

Bæredygtighed er en forudsætning for at kunne levere rådgivningsydelser for bygge- og anlægsbranchen. Vi har i Sweco Architects, øst, travlt med spændende bygge- og anlægsprojekter. Vi søger en bæredygtighedschef til at stå i spidsen for implementering af branchens bæredygtighedskrav og certificeringer i vores projekter, og er ambitiøs i den videre udvikling af bæredygtighed og integrering i vores projekter og ydelser.

Sweco er markedsførende indenfor bæredygtighedscertificeret byggeri i Danmark med 40% af alle igangsatte DGNB-projekter i 2021. Bæredygtighedsydelser er forankret i alle divisioner af Sweco, og vi arbejder meget på tværs af geografier og afdelinger. Udover bæredygtighedscertificeret byggeri arbejder vi med bæredygtighed i et livscyklusperspektiv, hvor viden om materialer, sundhed og den cirkulære agenda er i afgørende.

Om jobbet

Jobbet vil byde på en stilling med variation, af faglig udvikling af bæredygtighedsområdet på tværs af divisionerne i Sweco, og implementering af bæredygtighedstiltag og lede vores bæredygtighedsambassadører, og bæredygtighedsledere, fordelt i 11 teams i Sweco Architects øst. Der vil kunne forventes projektdeltagelse på større bæredygtighedsprojekter på tværs af divisionerne i Sweco.

Du vil som Bæredygtighedschef indgå i Sweco Architects øst’s afdelingsledelse.

Dine primære opgaver i stillingen vil være:

– Lede og vejlede bæredygtighedsambassadører og bæredygtighedsmedarbejdere på tværs af teams i afdeling øst

– Udvikling og implementering af bæredygtighedsprocesser og værktøjer i Sweco Architects øst, og på tværs af Sweco, herunder værktøjer for LCA krav, for 2023, og 2025

– Forståelse for, udvikling og implementering af rådgivningsydelser for EU’s taksonomi i Sweco Architects.

– Sætte retningen for bæredygtighedsydelser i Sweco Architects, afdeling øst

– Lede auditering og projektledelse for DGNB-certificeringsprojekter samt øvrige relevante certificeringer som LEED, BREEAM, WELL, Svanemærket og Den Frivillige Bæredygtighedsklasse

– deltage i projektledelse/rådgivning for større komplekse bygge- og anlægsprojekter på tværs af Sweco

– Du vil indgå i den daglige afdelingsledelse, og herunder være med at sætte retningen for afdelingen og dennes udvikling og strategier

– Lede udarbejdelse og implementering af skræddersyede bæredygtighedsstrategier

Dit fokus vil være udvikling og implementering af bæredygtighedsprocesser og værktøjer i vores rådgivningsydelser gennem udviklingsfora på tværs af Sweco, for fortsat at være blandt de førende på bæredygtighedsydelser indenfor byggeri og anlæg.

Om dig

Du er uddannet arkitekt, ingeniør eller bygningskonstruktør, har ledererfaring fra lignende rådgivningsvirksomheder. Du har ligeledes stor erfaring med forskellige bæredygtighedscertificeringer i alle faser af større bygge- og anlægsprojekter og konkurrencer.

Du brænder for bæredygtighed, er god til at formidle, og vil være med til at sætte dagsordenen indenfor bæredygtigt byggeri og anlæg. Du trives i tværfagligt miljø, og ser integreret rådgivning som en styrke i udviklingen og implementeringen af bæredygtighed.

Du er hjemmevant i at indgå i og skabe innovative processer, og implementeringen af resultatgivende værktøjer.

Om os
Det er Swecos ambition at levere mere end hvad vores kunder efterspørger og mens vores største bidrag til den bæredygtige udvikling sker gennem vores projekter, har vi også sat ambitiøse mål for vores egne kontorer og drift. Swecos mål er således at være klimaneutrale i 2040 og gå forrest i alle de markeder, vi opererer i. Sammen med vores kunder bruger vi vores viden og kompetencer til at udvikle industrier, byggeri, energisystemer, infrastruktur og mange andre dele af samfundet i tråd med FN’s 17 Verdensmål.

Sådan søger du stillingen
Du kan kontakte Ressource- og kompetencechef Louise Steffensen på tlf. 22 22 93 41, louise.steffensen@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller om Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning og CV samt portfolio i dag eller senest d. 30/10, da vi løbende afholder samtaler. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

På vores hjemmeside kan du læse mere om os:

https://www.sweco.dk/ydelser/sweco-architects/

Vi forener det målbare og det mærkbare
Vi er 320 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense.

Ud fra en viden om menneskers ønsker, drømme og behov skaber vi rammer for liv og fællesskaber. Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning, landskabsarkitektur, lysdesign og akustik.

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Sammen fungerer vi som én integreret rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Louise Steffensen

Ressource- og kompetencechef

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap