0 af 0 for ""

Anlægsingeniør med erfaring indenfor anlægs- og afløbsteknik til Swecos kontor i Odense, Kolding eller Esbjerg

Ansøgningsfrist

2022-08-14

Jobtitel

Ingeniør, Fagleder, Projektleder

Lokation

Odense, Kolding, Esbjerg

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du får mulighed for at arbejde med den nyeste udvikling og projekter inden for anlægs- og afløbsteknik? Så er du måske vores nye kollega.

Sweco Danmarks samlede forretningsområde indenfor energi, vand og klima er fordelt på vores 9 kontorer i Danmark, og vi vokser fortsat -både medarbejdermæssigt men også ift. opgaver. Vores faglige områder dækker bredt, lige fra planlægningsopgaver, projektering over anlægsteknik til procesanlæg. Vores kunder er typisk forsyningsselskaber, kommuner og entreprenører.

Jobbet
Kolding/Odense/Esbjerg teamet tæller 11 dygtige medarbejdere, der er en del af Swecos samlede Vand og Klima afdeling med i alt 85 dygtige og engagerede kolleger. Vi har travlt med mange spændende opgaver og har brug for at supplere vores team med flere fagligt stærke kolleger.

Du vil komme til at arbejde med opgaver indenfor eksempelvis regnvandshåndtering, klimasikring, LAR, bassinanlæg, separatkloakering, byggemodninger samt afvanding af veje, havne og byggerier.

Du kommer til at indgå i den løbende udvikling af forretningsområdet, ligesom du vil blive en del af vores brede faglige netværk på tværs af hele Sweco.

Dine arbejdsopgaver vil afhænge af din baggrund og interesser indenfor ét eller flere af disse områder:

– Projektering

– Byggeledelse

– Tilsyn

– Sikkerhedskoordinering

– Kvalitetssikring

– Fagledelse

– Projektledelse

– Tilbudsgivning og salg

Dit ansættelsessted bliver på vores kontor i enten Odense, Kolding eller Esbjerg.

Din profil
For at få succes i stillingen forestiller vi os, at du kommer med følgende baggrund:

– Uddannelse som ingeniør eller lignende, eventuelt med erfaring som byggeleder eller tilsynsførende i ingeniørbranchen. Du har også gerne en relevant projektlederuddannelse, men det er ikke et krav

– 5-10 års teoretisk og praktisk erfaring med et bredt udsnit af de faglige discipliner inden for det anlægs- og afløbstekniske område

– Dokumenteret viden inden for et eller flere af områderne: Afløb, regnvandshåndtering, klimatilpasning samt vej og anlæg

– Kendskab til MicroStation, DANDAS, MIKE Urban eller Scalgo. Det er dog ikke et must, at du kan projektere direkte i programmerne

– Engageret, struktureret og resultatorienteret personlighed

På det personlige plan brænder du for dit fag, er kvalitetsbevidst og god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt. Du er udadvendt, engageret og har forståelse for samarbejde både internt og eksternt.

Sådan kommer du videre
Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Mette Skov Hansen på mail metteskov.hansen@sweco.dk. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest 14. august. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap