0 af 0 for ""

Ambitiøse og byggeteknisk stærke projektledere/ projekteringsledere til Team Undervisning

Ansøgningsfrist

2022-01-30

Jobtitel

Projektleder/projekteringsleder

Lokation

København

Vi har fået mange spændende nye projekter til vores team af arkitekter og bygningskonstruktører, og søger derfor  to nye projekt-/projekteringsledere. I dag er vi 20 medarbejdere i teamet på kontoret i Ørestaden, hvor vi projekterer og bygger institutioner, skoler og andre undervisningsinstitutioner. Vi er specialiseret i nybyggeri, transformation og modernisering, og har et tæt samarbejde med de andre arkitektteams i arkitektdivisionen (Sweco Architects).

Du har god forretningsforståelse og er kommunikativ stærk

Du er en ambitiøs bygningskonstruktør eller arkitekt med minimum 3 års erfaring samt en allround byggeteknisk indsigt og en god forståelse for byggeriets proces og præmisser.

Du er en stærk faglig koordinator, der har en god forretningsforståelse og tænker i helheder – altid med kunden i centrum, men også internt i organisationen. Du er vant til at have tæt kundekontakt og er god til at kommunikere – både i skrift og tale.

Om os

Vores medarbejdere er vores stærkeste kort. Vi sætter hver gang det bedste hold, således, at vi supplerer og styrker hinanden i projektarbejdet og bringer den enkeltes ekspertise i spil, for at sikre kvalitet og værdi.

Vi vægter dialog, vidensdeling og en god og tæt kommunikation meget højt. Vi sætter os i førersædet og stræber efter altid at være tæt på vores kunder og bygherrer i hele processen, så vi sikrer at gode løsninger føres helt til ende.

Vi vægter det sociale fællesskab højt og har en stærk tradition for fælles arrangementer – både fagligt og festligt.

Sådan søger du stillingen
Du kan kontakte Kristina Wendt på tlf. +45 53721341, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning og CV samt øvrige relevante dokumenter snarest muligt og senest d. 30. januar 2022 , da vi løbende afholder samtaler. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Vi er 320 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense. Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning, landskabsarkitektur, lysdesign og akustik.

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed.

Kristina Wendt

Projekt- og projekteringsleder / Pharma / Arkitekt

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap