0 af 0 for ""

Ambitiøs VVS-ingeniør til spændende projekter

Ansøgningsfrist

2023-03-12

Jobtitel

VVS-ingeniør Aalborg

Lokation

Aalborg

Hos Sweco er dit speciale godt nok VVS, men ikke den eneste faglighed, du kan kaste dig ud i…

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for byggeri og bæredygtighed – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

“Vi har samlet mange af vores dygtige eksperter fra forskellige discipliner i store teams, hvor det er blevet en helt naturlig del af hverdagen at udforske nye ideer sammen. Så du kan bidrage med dine egne tanker inden for forskellige områder, som fx cirkularitet, upcycling, energibesparelse og meget mere.” fortæller Teamleder for Byggeri i Aarhus, Martin Pedersen.

Vi søger en VVS-ingeniør til vores team for VVS, Energi og Indeklima

Lige nu søger vi flere skarpe VVS-ingeniører til at blive en del af vores team der er en del af vores division BYG, hvor vi skaber attraktive og velfungerende byggerier, der er sunde og trygge at bo og opholde sig i. Ligeledes sikrer vi, at byggeriet er gennemtænkt i forhold til indeklima, dagslys, akustik, bæredygtighed, tekniske installationer og brandforhold samt den efterfølgende bygningsdrift. Som førende inden for integreret rådgivning arbejder vi tæt sammen med vores arkitekter på både offentlige og private byggerier.

Vi er en afdeling, hvor vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er store personlige udfoldelsesmuligheder. En afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

Vi søger til vores kontor i Aalborg, men ligegyldigt hvor du kommer til at arbejde, er du sikret en hverdag med masser af samarbejde og idéudveksling. På alle lokationer har vi nemlig samlet vores arkitekter, ingeniører, konstruktører og mange andre kloge hoveder i tværfaglige teams.

Dine arbejdsopgaver

Som VVS-ingeniør vil du blive ansvarlig for:

  • Bemandingen til projektet og den daglige ledelse
  • Større projektdeadlines samt deltagelse i møder og stå for afrapportering
  • Opgaveløsning med teknisk indsigt
  • Styring og indgåelse af kontrakter under rammeaftalen, herunder afklaring af igangværende og kommende opgaver samt koordinering med og ledelse af designledere og specialister

Om dig

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Er uddannet diplom-, civilingeniør eller lignende og har nogle års erfaring fra rådgiverbranchen
  • Er vant til både at sidde med større, komplekse projekter men også gerne har erfaring med ombygningsprojekter, renoveringsopgaver o. lign.
  • Er i stand til at arbejde selvstændigt med projektering af tekniske installationer og er en god sparrings- og samarbejdspartner for dine kolleger med en positiv og konstruktiv tilgang til samarbejde.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 12. marts 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte teamleder Allan Bjerregaard på mail: allan.bjerregaard@sweco.dk.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap