0 af 0 for ""

Ambitiøs VVS-ingeniør eller installatør

Ansøgningsfrist

2021-10-08

Jobtitel

Ingeniør

Lokation

Kolding

I vores installationsafdeling i Kolding har vi et stærkt hold inden for VVS-installationer, og vi har brug for endnu en dygtig VVS-kollega. Vi udfører en bred vifte af opgaver inden for bl.a. projektering af erhvervsbyggerier, boligbyggerier, skoler, plejecentre, børnehaver og meget mere.

Bred kontaktflade og spændende projekter

Vi er en afdeling, hvor vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er store personlige udfoldelsesmuligheder. En afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

Du vil således få stor medindflydelse i din egen faglige udvikling i tæt samarbejde med nærmeste leder. Du vil også opleve, hvordan den integrerede rådgivning for alvor er slået igennem, og hvordan hvert team indeholder både arkitekter og ingeniører i tæt samarbejde.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver bl.a. indbefatte:

– Design og beregning af VVS-installationer

– Design og beregning af ventilation

– Indeklimasimuleringer

– Energiberegninger

Den brede kontaktflade i stillingen, betyder at du får tæt dialog og samarbejde med både kolleger og kunder.

Det du kan allerede…

Vi forestiller os, at du er uddannet diplom-, civilingeniør, vvs-installatør eller lignende og kommer med relevant erfaring fra rådgiver- eller entreprenørbranchen.

Du er i stand til at arbejde selvstændigt med projektering af tekniske installationer, og er en god sparrings- og samarbejdspartner for dine kolleger med en positiv og konstruktiv tilgang til samarbejde.

Sådan kommer du videre

Du kan kontakte afdelingsleder Esben Molsted i Kolding på tlf. 2723 7894, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 8 oktober 2021. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.