0 af 0 for ""

Ambitiøs og selvstændig controller til dynamisk forretningsenhed

Ansøgningsfrist

2022-04-18

Jobtitel

Økonomi, Finans

Lokation

København

Er du Sweco Architects nye Divisionscontroller, som er klar til spændende og faglige udfordringer? Som controller og tæt forretningspartner for vores østlige del af arkitektdivisionen, får du en central rolle, når vi fortsat udvikler os i Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed.

I Sweco Architects har vi travlt som aldrig før med spændende projekter og helt nye opgaver. Vi har behov for en Divisionscontroller til at støtte op om vores østlige del af divisionen og vi søger derfor en medarbejder, der kan assistere vores Finance Manager for vores samlede arkitektdivision. Med reference til ham vil man få en nøglerolle med ansvar, selvstændighed og spændende opgaver.

Varierede opgaver, tæt samarbejde med forretningen & godt humør
Du bliver en del af en dynamisk forretningsenhed, hvor du i tæt samarbejde med Finance Manageren vil være en central sparringspartner for lederne – divisionsdirektør såvel som afdelingschefer og teamledere. Du vil desuden også få netværk og relationer ind i vores centrale økonomi- og regnskabsfunktion såvel som øvrige Finance Managers og CFO.

Vi forventer, at du bliver ekspert i de økonomiske aspekter af vores forretning, og at du kan formidle og sparre om denne viden med alle ledelseslag. Den varierede opgaveportefølje indebærer generelt en stor berøringsflade, hvorfor du skal trives med mange forskellige kollegaer i dit daglige arbejde.

Dine opgaver vil spænde indenfor alt fra den daglige drift af forretningen til divisionens budgetarbejde samt formidling og analyse af driftsregnskaberne på månedlig basis.

Derudover vil dine opgaver konkret indebære at:

  • Gennemføre månedlige projektgennemgange på større sager
  • Sikre at processer, deadlines og forretningsgange følges i divisionen
  • Sikre korrekt og retvisende måneds-, kvartals-, og årsafslutning
  • Superbruger på Business Intelligence og andre analyseværktøjer og processer
  • Udarbejde finansielle analyser samt opfølgning og præsentation på nye og eksisterende forretningsområder
  • Yde sparring ift. forretningsmæssig performance til divisionens lederlag i Østdanmark
  • Løbende sparre og vidensdele med ledere ift. tolkning og aktiv brug af performance- og nøgletal

Dit ansættelsessted bliver vores hovedkontor i Ørestad.

Analytisk stærk og ambitiøs

Du har en økonomisk baggrund såsom cand.merc. eller HD (økonomistyring, regnskab/finansiering) og er stærk i Excel og talforståelse. Du må gerne have et par års erfaring som fx business controller, finance business partner eller lignende stilling, hvor du har bidraget til større forretningsforståelse og styring af tallene. Erfaring fra en projektorienteret virksomhed vil være en fordel.

Du er analytisk stærk med sans for detaljerne og en evne til at gøre det komplekse simpelt. Du tager initiativ og er proaktiv på dine opgaver og du må gerne være ambitiøs, både i forhold til den kvalitet du gerne vil levere og i forhold til din fremtidige udvikling. Du skal besidde gode kommunikationsevner, samt evne at begå dig selvstændigt på alle niveauer i organisationen.

Om os

Vores medarbejdere er vores stærkeste kort. Vi sætter hver gang det bedste hold, således, at vi supplerer og styrker hinanden i projektarbejdet og bringer den enkeltes ekspertise i spil, for at sikre kvalitet og værdi. Vi vægter dialog, vidensdeling og en god og tæt kommunikation meget højt. Vi sætter os i førersædet og stræber efter altid at være tæt på vores kunder og bygherrer i hele processen, så vi sikrer at gode løsninger føres helt til ende. Vi vægter det sociale fællesskab højt og har en stærk tradition for fælles arrangementer – både fagligt og festligt.

Sweco Architects er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med over 300 ansatte og mere end 35 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vi er en del af Sweco Danmark og sammen fungerer vi som én multidisciplinær rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Sådan søger du stillingen

Du kan kontakte Finance Manager Johannes Schmidt på tlf.: +45 22268288, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning og dit CV snarest muligt, da vi løbende afholder samtaler, og senest d. 18 april 2022. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

 

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap