0 af 0 for ""

Ambitiøs og proaktiv tilbudspartner til dynamisk arkitektafdeling i Silkeborg

Ansøgningsfrist

2022-05-15

Jobtitel

Tilbudspartner, Silkeborg

Lokation

Silkeborg

Kan du holde den røde tråd, finde ind til sagens kerne og formidle det komplekse på forståelig vis?

Som tilbudspartner kommer du med helt fra den spæde start af de store spændende projekter, hvor pennen skal spidses og rammerne sættes og sikrer, at procedurer overholdes i forhold til vores interne tilbudsprocesser.

Du bliver en del af et stærkt team af arkitekter og fagspecialister og en del af vores tilbudsnetværk på tværs af vores kontorer i hele landet. Du får en tæt kontaktflade med vores afdelingschefer, markedschefer, kreative ledere, teamledere, projektledere og fagspecialister.

Efterspurgt ekspert inden for dit område

Som tilbudspartner planlægger og procesleder du prækvalifikations- og tilbudsprocesserne i tæt samarbejde med den ansvarlige for tilbuddet.

Du er en værdifuld sparringspartner, når teknisk og fagligt ’tungt’ materiale skal formidles tydeligt og klart på skrift til modtageren. Det er dig, der sikrer den røde tråd hele vejen gennem tilbuddet, og at budskaberne er veldefinerede og klare.

En stor del af tilbudsarbejdet består i at producere organisations-, metode- og procesbeskrivelser. Du sikrer desuden tilpasning af CV’er i forbindelse med tilbud og bidrager til udviklingen af best practice på området. Du skal kunne analysere udbudskrav og formidle vores ydelser – ofte på tværs af arkitekt- og ingeniørdisciplinerne. Planlægning og afholdelse af tilbudsworkshops med både interne og eksterne samarbejdspartnere bliver også en naturlig del af dine opgaver.

Du bliver desuden ansvarlig for den motiverede PQ-ansøgning og sikrer, i samarbejde med vores PQ-assistent, tilpasning af referencer, udfyldelse af ESPD m.m.

Du er ligeledes medansvarlig for salgsinitiativer og opfølgning på salgsmuligheder. Du overvåger udbudsportaler og bruger dit markedskendskab til aktivt at identificere og handle på nye leads. Du rådgiver ledelsen omkring mulige samarbejdspartnere og har øje for generelle, nye tendenser i forbindelse med udbud osv. Derudover, er du medansvarlig for at vedligeholde vores pipeline-database.

Du har et godt markedskendskab og sikrer de bedste tilbud

Du har branchekendskab og skarpe kommunikationsevner. Din uddannelsesbaggrund kan være bred – det vigtigste er din erfaring med opgaverne i stillingen. Derudover er du vant til at arbejde i InDesign på højt niveau og har grafisk flair.

Stillingen er til vores kontor i Silkeborg, hvor vores tilbudsnetværk i vest er samlet, men der skal påregnes dage på vores kontorer i Århus og Herning, når opgaverne kræver det.

Du bliver en del af et tilbudsnetværk med dygtige tilbudsspecialister

I tilbudsnetværket arbejder vi på at sikre og udvikle et højt niveau i vores prækvalifikations- og tilbudsmateriale. Netværket arbejder målrettet på at optimere vores tilbudsprocesser. Vi tror på, at dét at skrive tilbud, er en faglighed, som er en grundforudsætning for at kunne levere vindende tilbud. Du bliver derfor en efterspurgt ekspert inden for dit område og får mulighed for faglig udvikling og sparring gennem tæt samarbejde med dine dygtige kollegaer i tilbudsnetværket.

Sådan kommer du videre

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco Architects som arbejdsplads, kan du kontakte Peter Kristiansen på telefon 2620 9821 eller  peter.kristiansen@sweco.dk. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter gerne i dag og senest d. 15. maj 2022. Vi holder løbende samtaler.

Vi er 320 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense. Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning, landskabsarkitektur, lysdesign og akustik.

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed.

Peter Kristiansen

Kreativ chef / Undervisning & Fritid Vest / Arkitekt

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap