0 af 0 for ""

Ambitiøs og pragmatisk QHSE manager til Europas førende arkitekt- og ingeniørrådgivervirksomhed

Ansøgningsfrist

2021-12-01

Jobtitel

QHSE

Lokation

København

Vil du drive arbejdet med kvalitet, miljø og arbejdsmiljø i tæt samarbejde med forretningen i en dynamisk virksomhed i vækst? Er din styrke at navigere og udnytte muligheder i et miljø, som er kendetegnet ved forandringer samtidig med, at du evner at balancere QHSE-relaterede og operationelle krav? Så har du nu en unik mulighed for at præge Swecos udvikling og profil indenfor disse forretningskritiske områder.

I rollen som QHSE manager i Sweco Danmark bliver du ansvarlig for at sikre, at vores ISO certificerede kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøledelsessystem (QHSE) understøtter forretningen i overensstemmelse med den fastlagte QHSE strategi og mål. Du bliver en del af Sweco Danmarks forretningssupport, hvor du deltager i ledelsesgruppen og har reference till Business Development & HR Directoren.

QHSE manager som garant for kvalitet, miljø, og arbejdsmiljø i en decentral virksomhed

Vi tilbyder et stort ansvar til dig, som er klar til nye udfordringer i din karriere. Vi er blandt de største etablerede arkitekt- og ingeniørvirksomheder, men vi vil gerne gøre det endnu bedre. Du kan derfor komme med på en spændende udviklingsrejse, hvor du vil bidrage til, at vi holder vores processer og systemer ’fit for purpose’.

I vores decentrale organisation vil du opleve den dynamik, der hersker i en virksomhed med flad struktur med mange opgaver, store frihedsgrader og høje ambitioner. Dine ledelses- og samarbejdsevner bringes godt i spil i dit samarbejde med kollegaer fra alle dele og niveauer i organisationen. I rollen som QHSE manager bliver de gode relationer i forretningen derfor helt afgørende for målsætningerne på området.

Du bringer stor værdi til forretningen ved at mestre balancen mellem at holde fast i virksomhedens overordnede mål og forståelsen for de enkelte divisioners individuelle mål og situationer. Du udfylder en forretningskritisk funktion ved at være garanten for vores processer i forhold til kvalitet, miljø og arbejdsmiljø, og supporterer virksomheden med en særligt struktureret og metodisk tilgang.

De primære arbejdsopgaver i rollen er at:

– Fastlægge, og vedligeholde processer og støtteaktiviteter som opretholder Swecos certificering (ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001), inklusive planlægning og gennemførelse af interne og eksterne audits

– Udvikle og vedligeholde Swecos ledelsessystemer samt drive tværorganisatoriske QHSE-projekter

– Være sparringspartner til landeledelsen i forhold til QHSE-relaterede emner og prioriterede tiltag

– Yde support og hjælp til organisationens ledere og afdelinger så vi opfylder vores QHSE mål

– Bidrage til Sweco-koncernens QA-aktiviteter, gennem QA council, hvor alle Sweco landes QA managers arbejder med at sikre ensartethed på tværs af koncernen

– Koordinere indsatsen og aktiviteter omkring arbejdsmiljøulykker og uønskede hændelser, herunder kommunikation med relevante myndigheder og andre interessenter

– Være den synlige garant og ambassadør for QHSE, der sikrer, at området bliver en del af virksomhedens kultur og dagligdag

– Tage aktiv rolle i vores arbejdsmiljøorganisation (AMO)

Om dig

Du har erfaring med samt faglige kompetencer inden for kvalitetssikring, arbejdsmiljø og miljø. Du arbejder struktureret og metodisk for at bringe disse kompetencer i spil, hvilket både opleves i samarbejdet med dig og kan ses i dine leverancer. Desuden har du god forståelse for IT systemer og er komfortabel i superbruger- eller administratorrollen. Det er derudover et plus, hvis du har erfaring med undervisning samt besidder stærke kommunikative egenskaber på dansk og engelsk, mundtligt såvel som skriftligt

Som person er du proaktiv og engageret og er ofte initiativtager. Du er typen, som ikke kan lade være med at tage fat på muligheder og problemstillinger, du møder, og går til dem med en pragmatisk og løsningsorienteret sans. Du trives godt i en alsidig hverdag, hvor du arbejder selvstændigt som projektleder eller koordinator – kendetegnet med højt serviceniveau og engagement.

 Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 17.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Sådan kommer du videre
Du kan kontakte Linnéa Kroon, Business Development & HR Director på telefon +45 5372 1323, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 1. december 2021. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Linnea Spliid Kroon

Business Development Director

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap