0 af 0 for ""

Ambitiøs og erfaren projektleder til Swecos afdeling for havne- og vandbygning

Ansøgningsfrist

2024-03-31

Jobtitel

Projektleder

Lokation

Hele landet

Er du klar til at ride på bølgen af succes med Sweco? Og er du den type, der ikke bare søger resultater, men skaber dem med stolthed og præcision? Så er det dig, vi vil have i vores succesrige havne- og vandbygningsafdeling.

Vi søger nemlig en ambitiøs og erfaren projektleder, der brænder for at stå i spidsen for vores mange havne- og vandbygningsprojekter.

Du får muligheden for at sætte dit præg på projekter, der spænder fra hyggelige lystbådehavne til store industrihavne og krydstogtterminaler. Tænk stort – hos Sweco er der ingen grænser, hverken geografisk eller i ambitioner. Vores projektportefølje byder på bl.a. udvidelsen af Lindø Havn og Hirtshals Havn, Tangkrogen i Aarhus, ny Ocean Quay på Bahamas og en råstofhavn i Grønland.

Du vil arbejde skulder ved skulder med branchens skarpeste hjerner og hjertevarme kolleger. Vi er et stærkt team, der sammen skaber bæredygtige og multifunktionelle løsninger, der gør en forskel for samfundet og vores kunder.

I rollen er det afgørende, at du har en solid procesforståelse for projektforløb og at du også tænker i udvikling og optimering af vores tværfaglige processer. Det er vigtigt, at du er god til at samarbejde og skabe relationer på tværs af vores forretning og branchen. Du har gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk og er en holdspiller, der trives i et dynamisk arbejdsmiljø med stor diversitet.

Din profil

  • Minimum 5 års erfaring som projektleder – ideelt set inden for havne- og vandbygningsprojekter
  • Proven track-record med succesfulde projekter – gerne både fra ind-og udland
  • Erfaring fra både store og små projekter
  • Stærke evner inden for samarbejde og relationsopbygning på tværs af forretningen og branchen
  • Højt drive og lyst til at arbejde i en vækstorganisation med kommercielt mindset

Arbejdsstedet er på et af Swecos mange kontorer i hele landet

Sådan kommer du videre

Er du klar til at blive en del af et dynamisk miljø, hvor dit drive og dine ideer ikke bare er velkomne – de er afgørende? Så kast ankeret og bliv en del af Sweco-familien, hvor vi sammen navigerer mod nye horisonter.

Vil du vide mere om stillingen og dens mange muligheder, samt Sweco som arbejdsplads, er du velkomment til at tage fat i Teamchef Andreas Friis på 5372 1655 eller send en mail til andreas.friis@sweco.dk. Brug linket for at sende dit CV og andre relevante dokumenter hurtigst muligt eller senest d. 31. marts 2024. Samtaler holdes løbende

Vi glæder os til at høre fra dig!

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link