0 af 0 for ""

Ambitiøs el-ingeniør til spændende projekter

Ansøgningsfrist

2022-05-01

Jobtitel

Ingeniør, el

Lokation

Viborg

I Swecos Byggeridivision er vi ca. 300 ansatte fordelt på afdelinger i København, Odense, Kolding, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Aalborg. Vi dækker alle klassiske ingeniørdiscipliner som ­konstruktioner, el, VVS og ventilation samt en lang række specialist­områder som energioptimering og ­bære­dygtighed inkl. certificering af byggeri, indekli­ma, bygningsakustik, bygnings­automatik, brand, avancerede konstruktioner, bygherrerådgivning samt byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering.

På vores kontor i Viborg er vi i alt ca. 20 ansatte som er fordelt i alle Swecos divisioner, hvilket medfører et meget dynamisk kontor med bred faglighed og med stærk lokal forankring!
Vores mål er at vækste over de kommende år, og i Viborg har vi et stærkt fokus på at opbygge et stærkt team sammen med vores arkitektkollegaer og kollegaer fra vores andre divisioner. Derfor søger vi nu en ny el-ingeniør, som vil være en del af vores team i Viborg.

Bred kontaktflade og spændende projekter

Vi er en afdeling, hvor vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er store personlige udfoldelsesmuligheder. En afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

Du vil således få stor medindflydelse i din egen faglige udvikling i tæt samarbejde med nærmeste leder. Du vil også opleve, hvordan den integrerede rådgivning for alvor er slået igennem, og hvordan hvert team indeholder både arkitekter og ingeniører i tæt samarbejde.

Som projekterende EL-ingeniør vil dine ansvarsområder og arbejdsopgaver være design, beregning af elinstallationer samt fagtilsyn og for den rette også indbefatte stillingen også fagprojektledelse. Den brede kontaktflade i stillingen, betyder at du får tæt dialog og samarbejde med både kolleger og kunder.

 El-ingeniør med gå-på-mod og lyst til faglig udvikling

Vi forestiller os, at du er uddannet EL-installatør med projekteringserfaring eller EL-ingeniør og har nogle års erfaring fra rådgiverbranchen og er vant til både at sidde med større, komplekse projekter men også gerne erfaring med ombygningsprojekter, renoveringsopgaver o. lign.

Du er også i stand til at arbejde selvstændigt med projektering af tekniske installationer, og er en god sparrings- og samarbejdspartner for dine kolleger med en positiv og konstruktiv tilgang til samarbejde.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 17.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Sådan kommer du videre

Du kan kontakte Brian Jakobsen, Teamleder Viborg, på telefon +45 53 72 16 59 , hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 1. maj 2022. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap