0 af 0 for ""

Ambitiøs bygningskonstruktør til vores afdeling i Herning – vil du sætte præg på fremtidens byggerier?

Ansøgningsfrist

2022-05-01

Jobtitel

Bygningskonstruktør, Herning

Lokation

Herning

I ingeniørafdelingen arbejder vi meget bredt inden for byggeri. Vi beskæftiger os med en lang række af forskellige opgaver inden for rådgivning, projektering, renovering, fagprojektledelse, teknisk byggeledelse, tilsyn og kvalitetssikring. Vi har allerede en række gode og spændende projekter, og der er udsigt til flere nye og udfordrende projekter. Vi søger pt. en dygtig bygningskonstruktør til vores afdeling i Herning, der har lyst til at arbejde tæt sammen med vores gode kolleger i arkitektdivisionen – Sweco Architects.

Du bliver del af en dynamisk afdeling, der lægger stor vægt på kvalitet, samarbejde og trivsel

I byggeri-divisionen arbejder vi i øjeblikket bl.a. med boligbyggerier, skoler, svømmehaller, plejehjem, daginstitutioner, renoverings – og ombygningsopgaver.

I denne stilling vil du blive en del af et lokalt kontor i Herning, hvor vi har et godt kollegaskab, der styrker samarbejdet. Du bliver samtidig en del af et internationalt firma med en stor faglig spændvidde, hvor arbejdsformen er baseret på tæt samarbejde på tværs af fagområder, og hvor der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

I Herning vil du opleve, hvordan den integrerede rådgivning virker, idet vi sidder sammen med arkitekter og konstruktører, som har været på lokationen i mange år.

For os er det allervigtigste, at vi leverer det projekt, kunden efterspørger, og at alle projektmedarbejdere deltager i den tværfaglige dialog. Du deltager derfor naturligt i projekteringsforløbet med ansvaret for bl.a. design af bygningen. Dit fagområde kan udvides i forhold til dine kvalifikationer og ønsker.

Du er dygtig til at designe i Revit og i 3D og har lyst til at bistå dine ingeniørkolleger med flotte og gennemarbejdede tegninger og modeller.

Dine ansvarsområder vil være:

  • Design af bygningskonstruktioner og/eller bygningsinstallationer i Revit
  • Levering af gennemarbejdede tegninger i samarbejde vores ingeniørteams (konstruktioner og installationer)
  • Styring og koordinering af projektmateriale både internt og eksternt
  • IKT
  • Udarbejdelse af projektdokumentation
  • Koordinering med vores samarbejdspartnere

Helt konkret

Vi forestiller os, at du er bygningskonstruktør og har nogle års erfaring med design i samarbejde med ingeniører. Du har erfaring fra rådgiverbranchen eller entreprenørbranchen og er vant til både at sidde med opførelse af nybyggeri men har også gerne erfaring med ombygningsprojekter, renoveringsopgaver o. lign.

Du er en holdspiller, der kommer på arbejde med godt humør og er god til at samarbejde og kommunikere både mundtligt og skriftligt. Du kan arbejde selvstændigt med projekterne – herunder kunne analysere kundernes behov og komme med konstruktive løsninger. Du er løsningsorienteret og har mod på at bidrage med dine egne input og gode idéer til løsning af konkrete problemstillinger. Når opgaverne er mange og udfordrende, mister du ikke overblikket.

Du får i høj grad mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt og være med til at præge virksomhedens fremtid. Vi tror på, at medindflydelse, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater. Vi fokuserer på vidensdeling og samarbejde på tværs af kompetencer og faglighed i vores dagligdag.

Sådan kommer du videre

Vil du vide mere om stillingen, dens mange muligheder og udfordringer og Sweco som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte teamleder Anne-Sophie Bækgaard på mobil: 22367987. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter gerne i dag og senest d. 1. maj 2022. Vi holder løbende samtaler.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap