0 af 0 for ""

Akustiker til Sweco

Ansøgningsfrist

2022-01-31

Jobtitel

Akustik

Lokation

København, Aarhus, Aalborg, Kolding, Odense, Viborg

Har du erfaring inden for rådgivning med akustik og støj og har du lyst til at indgå i en stor specialistafdeling med engagerede og dygtige kolleger, hvor tæt samarbejde, faglig sparring og en afslappet, uformel omgangstone er kulturen? Så er du måske dig vi søger. Vi har nemlig travlt og søger derfor nye dygtige kolleger med solid erfaring inden for ét (eller begge) af nedenstående områder:

Støj og vibrationer i industrien og på store anlægsprojekter

– Tænder du på støj, vibrationer og maskiner. Er du interesseret i at arbejde med kortlægning, trouble shooting og myndighedsdialog for landets største industrivirksomheder og på landets største byggepladser? Er du god til at omsætte teori til praksis, så har vi jobbet til dig.

Infrastruktur, støj fra veje og jernbaner

– Vi arbejder bredt med støj fra infrastruktur, lige fra byudvikling til de store landsdækkende strategiske kortlægninger. Mange af vores projekter sker i samspil med en række andre fagligheder og vi arbejder derfor tæt sammen Swecos andre afdelinger for at skabe de bedste helhedsløsninger.

Vi forestiller os, at din faglighed dækker over:

– En bachelor- eller kandidat som ingeniør med speciale i akustik

– Mere end 5 års erfaring med akustisk projektering, måleopgaver og akustisk trouble shooting og gerne med et godt netværk i branchen

– Teoretisk solid baggrund og evnen til at omsætte teori til praksis

– Kan udføre notater og anden skriftlig kommunikation af høj kvalitet

– Kan arbejde med Soundplan og andre vibroakustiske beregningsværktøjer

– Kan formulere sig flydende i dansk og engelsk i tale og på skrift

Som person er du:

– Proaktiv og beslutningsdygtig når det kommer til udfordringer på projekter

– En person der trives godt i et miljø, hvor der er travlt og finder motivation i at arbejde med både planlagte projekter og akutte opgaver

– Fuld af god energi, arbejder selvstændigt og vil gerne videreudvikle dine kompetencer med konkrete erfaringer fra en projekterendes hverdag

– Struktureret, kvalitetsbevidst og hjælpsom

– I stand til at se udvikling og potentiale i tværfaglige opgaver

– Pligtopfyldende og sætter en ære i detaljen

– Interesseret i at lære nye processer og både holde dig ajour med den nyeste viden, beregningsmetoder såvel som at videreføre egne ideer for en optimal arbejdstilgang

– God til at formidle komplekse problemstillinger enkelt og letforståeligt til kunder og samarbejdspartnere

– Humoristisk, nysgerrig og ligefrem

I Swecos akustikafdeling, Acoustica, arbejder vi med mange forskelligartede opgaver, og du vil få en varieret hverdag, hvor der er god mulighed for faglig udvikling på projekterne.

Du vil blive en del af Danmarks største akustikafdeling med 35 dygtige specialister inden for fagområdet, fordelt i Aarhus, København, Aalborg, Kolding, Viborg og Odense. Vi søger bredt til alle kontorer.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 17.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Sådan kommer du videre

Du kan kontakte Morten Hell på e-mail: morten.hell@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 31. Januar 2021. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap