0 af 0 for ""

Softwareudvikler til Technology Services & Solutions

Ansøgningsfrist

2022-03-13

Jobtitel

Softwareudvikler

Lokation

København, Kolding

Vil du være med til at forme nutidens bæredygtige smarte byer?

I Sweco er vi nok mest kendt for at have de ingeniørfaglige discipliner som en del af vores brand, men faktisk er vores softwareprodukter ude i langt de fleste af landets kommuner samtidig med, at vi har et internationalt sigte for udbredelsen af vores produkter. I afdelingen Technology Services & Solutions (TSS), som er en del af divisionen Intelligent Society, er målsætningen at kombinere vores fagdomæneviden med softwareprodukter af høj kvalitet.

Stillingen er en nyansættelse men vi har allerede gjort os en masse tanker om de opgaver, du skal være med til at løfte. Vi glæder os dog også til at høre, hvordan du vil præge opgaverne og være med til at skabe retningen og rammerne sammen med dine kolleger i teamet. Din arbejdsplads bliver i Ørestaden eller Kolding sammen med en masse dygtige kolleger.

Vores hverdag i udviklingsafdelingen

Vores teams arbejder i dag på et eller flere produkter, og der er derfor stor mulighed for at komme til at prøve kræfter med forskelligartede opgaver og på forskellige teknologier. Nogle af vores produkter har mange års produceret kildekode, og andre er spritnye – hvor du lige passer ind er noget som vi løbende tilpasser efter kapacitetsbehov og dine nuværende kompetencer samt fremtidige udviklingsønsker.

Teknologierne, som vi bringer i spil, er overvejende relaterede til web-udvikling og med afsæt i .NET og Java. Vi bruger tid på at dygtiggøre os med nye teknologier løbende, og især fylder frontend rammeværk som Vue og React, en del i vores tid. Opgaverne kan spænde vidt; fra databasehåndtering i backend til design i frontend, og vil i første omgang være relateret til eksterne projekter og vores egne applikationer, hvor der arbejdes med en .NET-baseret backend og diverse webteknologier.

Vi arbejder til stadighed på at blive bedre i vores samspil mellem udvikling, forretning og support, men vores grundlæggende tilgang til udviklingen sker med afsæt i Scrum. Vores udvikleres hverdag indeholder derfor både konkrete udviklingsopgaver og deltagelse i alt det forarbejde som skal til inden selve implementeringen går i gang uanfægtet, om det er produkter eller projekter, som der arbejdes på.

Lidt om dig

Du skal have en it-uddannelse bag dig og have erfaring med webudvikling og hertil relevante teknologier. Det er et plus, at du har nogle års erfaring fra en lignende stilling og også meget gerne erfaring med agile udviklingsmetoder.

Uanset erfaringsniveau, så er det helt afgørende, at du er en team-player i din tilgang til løsning af opgaverne. At du har lyst til at blive dygtigere selv men også samtidig ønsker at hjælpe din kolleger med at nå det fælles mål, er et krav.

Hvis du vil vide mere
Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Chef for Teknologi, Kasper Thunø på tlf. 9137 7229 eller e-mail kasper.thuno@sweco.dk. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter så snart som muligt og senest d. 13 marts 2022. Vi afholder samtaler løbende.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 17.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap