VVS- og ventilationsingeniør til projekteringsteam i Viborg

VVS- og ventilationsingeniør til projekteringsteam i Viborg

Serviceområde
Konsulent/rådgivning
Region
Viborg
Ansøgningsfrist
2019 - 06 - 10

Som vores nye VVS-ingeniør skal du være med til at opbygge og udvikle et kompetence- og videnstærkt team, hvor du vil blive udfordret fagligt på nogle af vores mest spændende projekter. Vi forventer, at teamet inden for de næste 2 år skal bestå af dig og yderligere 3–4 installationsingeniører. Har du erfaringen og lysten, forestiller vi os også, at du på sigt bliver fagansvarlig i teamet.

Hvis du stadig er i starten af din karriere, så er dette job et godt springbræt for dine langsigtede karriereønsker. Med udviklingen af fagområdet på kontoret, byder der sig ekstraordinære muligheder for at træne flere facetter af dine faglige kompetencer og komme ud i flere hjørner af faget med mulighed for at accelerere din indsigt i rådgiverbranchen væsentligt hurtigere end i andre virksomheder.

Uanset om du er erfaren eller i starten af din karriere, får du her mulighed for indflydelse på, og medvirken i, stort set alle beslutninger. Du påvirker dermed rammerne for at vise/træne dit talent, initiativ og gå-på-mod. Hermed tilbyder vi dig en stilling med friere rammer for, hvad man kan og ikke kan rent karrieremæssigt.

Alsidig hverdag med spændende opgaver

Vi er i fuld gang med at udvikle vores ingeniørteam på vores kontor i Viborg, der skal have et tæt samarbejde med vores arkitektdivision. Din nærmeste leder bliver teamleder Ole Øster Madsen og sammen med ham, resten af ingeniørteamet og arkitekterne skal du være med til at skabe en solid samarbejdsplatform til gavn for både vores interne samarbejde samt ikke mindst for vores kunder.

Det faglige niveau er højt i vores team. Vi har et godt socialt miljø, hvor vi sparrer meget med hinanden og med vores øvrige afdelinger i landet. Vi udfører en bred vifte af opgaver indenfor bl.a. projektering af større byggerier, komplekse renoveringsprojekter, projektledelse og specialistrådgivning af vores kunder inden for VVS, ventilation, energi, bæredygtighed, indeklima og meget mere.

Tæt dialog med kunderne

Dine opgaver vil variere fra deltagelse i større komplekse projekteringsopgaver og konkurrenceprojekter, til design og gennemførsel af løsninger på kundernes konkrete udfordringer inden for vvs, ventilation, energi og indeklima. Du har en solid faglig ballast inden for et eller flere af disse områder, og du kan derfor tage en høj grad af selvstændigt ansvar for dine opgaver. Herunder planlægge og koordinere, så du når dine deadlines. Du vil være i tæt dialog med kunder og samarbejdspartnere, og du får et selvstændigt ansvar for dine projekter.

Vi lægger som sagt stor vægt på intern sparring og vidensdeling og på at gøre hinanden bedre gennem godt samarbejde. Derfor vil du også arbejde tæt sammen med kolleger fra andre afdelinger på tværs af jeres fagligheder.

Du kender fagområdet og er god til at samarbejde på tværs

Fagligheden er vores stærkeste værktøj til at lave projekter, som vi er stolte af. Derfor har du en solid faglig ballast med en baggrund som VVS-/ventilationsingeniør eller VVS-installatør.

Derudover lægger vi vægt på din lyst og evne til at samarbejde, og at du tager ansvar for kvaliteten af de opgaver, vi løser for vores kunder. I stillingen vil dialog med kolleger og kunder være en væsentlig del af jobbet. Derfor er det også vigtigt, at du kommunikerer og formulerer dig godt både i skrift og i tale.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, så kontakt teamleder Ole Øster Madsen på tlf.: +21 70 75 78 og/eller e-mail: oleoster.madsen@sweco.dk. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 10. juni 2019. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stilling
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)