VVS og Ventilationsingeniør - Aarhus

VVS og Ventilationsingeniør - Aarhus

Serviceområde
Ingeniør
Region
Århus
Ansøgningsfrist
2017 - 10 - 26

Er du en dygtig VVS og Ventilationsingeniør med erfaring fra rådgiver eller entreprenørbranchen og klar til nye udfordringer? Så kan du måske være vores nye kollega på Aarhuskontoret.

Jobbet
Du bliver en del af Swecos byggeafdeling i Aarhus, som udfører rådgivning omkring byggeri inden for bolig, undervisnings- og industribyggeri. Som VVS og Ventilationsingeniør vil dine ansvarsområder og arbejdsopgaver indbefatte:

 • Design og beregning af VVS og ventilation.
 • Kundekontakt
 • Tæt dialog med projektgruppen

 

Din profil
Vi forestiller os, at du er uddannet diplom-, civilingeniør eller lignende og kommer med min. 5 års erfaring fra rådgiver- eller entreprenørbranchen. Derudover lægger vi vægt på, at du er:

 • I stand til selvstændigt at projektere tekniske installationer og evt. udføre fag- og projektledelse
 • God sparrings- og samarbejdspartner med dine kollegaer
 • Positiv og konstruktiv i din tilgang til samarbejde

Det vil være en ekstra bonus, hvis du erfaring med følgende

 • Tilsyn og opfølgning på byggepladsen
 • Tilstandsvurdering af eksisterende anlæg
 • Energioptimering
 • Igangsætning af anlæg
 • Kendskab til Revit

 

I stillingen vil kontakten og samarbejdet med kolleger og kunder være en vigtig del af jobbet, og det er derfor også en fordel, at du trives i en udadvendt rolle og har gode kommunikationsevner i skrift og tale. 


Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

 

Du får desuden mulighed for at blive en del af en afdeling, hvor vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er store personlige udfoldelsesmuligheder. En afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

Kontaktinformation

Kontakt gruppeleder Anders Vestergaard på telefon 91377397, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Du bedes anvende linket for at sende dit CV med relevante dokumenter senest d. 26. oktober 2017. Vi indkalder løbende til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stilling
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)