VVS-ingeniør/konstruktionsingeniør til Sønderborg

VVS-ingeniør/konstruktionsingeniør til Sønderborg

Serviceområde
Ingeniør
Region
Sønderborg
Ansøgningsfrist
2018 - 08 - 20

Er du en kvik VVS- og ventilationsingeniør eller konstruktionsingeniør, nyuddannet eller med et par års erfaring, og med en stor lyst til at blive en del af et fagligt stærkt og humørfyldt team? Så er det netop dig, vi ønsker til vores team i Sønderborg.

Tæt dialog med resten af projektgruppen

Du bliver en del af vores afdeling i Sønderborg, hvor vi udfører rådgivning omkring byggeri inden for bolig, undervisnings- og industribyggeri. Du bliver projektdeltager i forskellige projektgrupper på tværs af organisationen og bidrager naturligt med den nyeste viden inden for dit fag. Du brænder for at udvide din faglige ekspertise, og samtidig vil du gerne lære fra dig. Du vil med tiden få ansvar for egne opgaver.

Vi prioriterer faglig sparring og stort socialt engagement i vores afdeling, og dette udgør grundpillerne i vores gode samarbejde på tværs af projektgrupperne og i hverdagen med en masse spændende projekter.

Du får i høj grad mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt og være med til at præge din og afdelingens fremtid. Vi tror på, at medindflydelse, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater. Vi fokuserer på vidensdeling og samarbejde på tværs af kompetencer og faglighed i vores dagligdag. 

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver vil alt efter din uddannelsesmæssige baggrund primært være:

Hvis du er vvs- og ventilationsingeniør: Design, beregning og projektering af HVAC og øvrige VVS- og ventilationsinstallationer på både større og mindre opgaver.

Hvis du er konstruktionsingeniør: Design, beregning og projektering af konstruktioner indenfor både beton, stål, træ og murværk på både større og mindre opgaver.

Du er fagligt dygtig og trives i en dynamisk hverdag

Du er uddannet VVS- eller konstruktionsingeniør (diplom-, civilingeniør eller lignende) og har gerne et par års erfaring. Du kan dog også være nyuddannet med lysten til at kaste dig ud i rådgiverbranchen. Kendskab til Revit vil bestemt være en fordel.

Vi lægger vægt på vores tætte interne samarbejde, så du skal være en god sparrings- og samarbejdspartner for dine kolleger og positiv og konstruktiv i din tilgang til samarbejde. Kontakten og samarbejdet med kolleger er en vigtig del af jobbet, og det er derfor også en fordel, at du trives i en udadvendt rolle og har gode kommunikationsevner i skrift og tale. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, så kontakt kontorleder Esben Molsted på tlf. +45 2723 7894, eller Direktør Bygherrerådgivning & Jylland/ Fyn Britt Kielstrup Hansen tlf- +45 9137 7374 (dog først efter d. 1. august). Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 20. august 2018. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)