Vil du være markedets nye stærke commissioningrådgiver?

Vil du være markedets nye stærke commissioningrådgiver?

Serviceområde
Konsulent/rådgivning
Region
København
Ansøgningsfrist
2020 - 04 - 16

Og vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og personligt som del af Danmarks stærkeste team inden for driftsrådgivning og commissioning? Vi har travlt med mange spændende opgaver for vores kunder og styrker derfor vores team med endnu en kollega.

Et forretningsområde i vækst

Du bliver du en del af Danmarks største afdeling for rådgivning inden for drift af bygninger og installationer. Vi har markedsledende specialistkompetencer inden for commissioning, HVAC, CTS, energioptimering, indeklima, el, digital bygningsdrift og tilstandsvurderinger.

I det team du skal indgå i, leverer vi commissioningydelser til bygherrer i selvstændige commissioningprojekter og som del af større rådgivningsopgaver. Alt afhængigt af din baggrund kan du både komme til at fungere som commissioningleder eller som fagekspert i bl.a. udformning af commissioningkrav, granskninger og test.

Mere specifikt kan nogle af dine opgaver omfatte:

 • Ledelse af commissioningprocessen (opstille aftaler og kontrakter, prioritere og udforme krav, udforme commissioningplaner, styre commissioningloggen, organisere og følge op på granskninger, kommunikere med bygherre og byggeriets parter etc.)
 • Gennemføre og følge op på commissioninggranskninger og test, udforme testparadigmer
 • Udforme undervisningsplaner og -materiale til overlevering til driften
 • Salg og tilbudsgivning
 • Arbejde i multidisciplinære teams på tværs af organisationer
 • Deltage aktivt i den fortsatte udvikling af vores commissioningydelse, både ift. den interne organisation og i den fortsatte udvikling af commissioningmarkedet

Du har en god basisviden og er klar til at bygge ovenpå

Du har en bygge- og anlægsteknisk baggrund som f.eks. installatør eller ingeniør og min. 4 års erfaring fra bygge-/anlægsbranchen. Du har ikke nødvendigvis før beskæftiget dig med commissioning, men ønsker at lære fagområdet og arbejde med det fremadrettet.

Du er lærenem og har skabt dig solid basisforståelse gennem din uddannelse og hidtidige erfaringer - stærke kompetencer vi kan bygge ny viden oven på. Derudover har du et personligt drive for at lære nyt, og mod til at bringe dig selv i nye ukendte situationer, hvor du lærer hurtigt. Du udviser stærke samarbejdsevner både med kollegaer og kunder.

Du bliver en del af en afdeling, hvor vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling med store personlige udfoldelsesmuligheder og en kultur, der opfordrer til samarbejde, videndeling og fællesskab. Samtidig forventer vi, at du udviser selvstændig opgavevaretagelse og ansvar.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt teamleder Tanja Henriques Schou på telefon 2723 6371, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende os din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 16. april 2020.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 17,000 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 20.6 billion (EUR 1.9 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm. www.swecogroup.com.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)