Vil du være en del af et af Danmarks stærkeste arbejdsmiljøteam – vi søger flere arbejdsmiljøkoordinatorer

Vil du være en del af et af Danmarks stærkeste arbejdsmiljøteam – vi søger flere arbejdsmiljøkoordinatorer

Serviceområde
Rådgivning/konsulent
Region
København
Ansøgningsfrist
2020 - 04 - 13

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du får mulighed for at arbejde på spændende bygge- og anlægsprojekter, og du kommer til at arbejde med både projekterings- og udførelsesfasen.

Professionel arbejdsmiljøkoordinering

Vi har travlt i Sweco, og der er udsigt til endnu flere nye, spændende opgaver. Som arbejdsmiljøkoordinator bliver du tilknyttet vores arbejdsmiljørådgiverteam, hvor du får 10 dygtige og engagerede kolleger.

Du bliver en del af et team i udvikling, hvor vi gør os umage for at skabe den bedste ramme for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er gode muligheder for at skabe din egen arbejdsdag. Vi lægger vægt på fleksibel og selvstændig opgaveløsning med stor indflydelse og ansvar, vores kultur er uformel, og vi prioriterer vores tætte kollegaskab højt.

Vi arbejder fokuseret og målrettet med professionel arbejdsmiljøkoordinering gennem alle byggeriets faser, og vi varetager arbejdsmiljøkoordinering på flere store, markante bygge- og anlægsprojekter såsom Nyt Hospital Herlev, byggerierne i Nordhavn og Ørestad for By & Havn samt projekter i Københavns Lufthavn og har derudover flere både større og mindre projekter i støbeskeen.

Du vil som arbejdsmiljøkoordinator komme til at arbejde selvstændigt med arbejdsmiljøkoordinerings-opgaver i både projekterings- og udførelsesfasen i tæt sparring med dine erfarne kolleger. Dine evner til at begå dig i projektorganisationer med både interne og eksterne interessenter er afgørende for et succesfuldt projektforløb.

Du vil blive introduceret til vores gennemprøvede metoder og værktøjer til arbejdsmiljøkoordinering under både projektering og udførelse. Som en del af den faglige udvikling i arbejdsmiljøteamet arbejder vi hele tiden på at forbedre vores metoder og værktøjer, og du vil selvfølgelig blive en del af denne udvikling.

Dit ansættelsessted bliver København med forankring i Ørestad, men afhængigt af dine opgaver vil du oftest være enten ude hos kunder eller på én af de byggepladser, som du er tilknyttet som arbejdsmiljø-koordinator.

Det du allerede kan

Vi forestiller os, at du er bygningskonstruktør, ingeniør eller tilsvarende, og at du enten arbejder som arbejdsmiljøkoordinator i dit nuværende job og har min. 2 eller flere års erfaring eller er projektleder/ byggeleder med 3-5 års erfaring fra bygge- og anlægsbranchen og nu har lyst til udelukkende at arbejde som arbejdsmiljøkoordinator. Du skal have uddannelsesbevis for gennemført arbejdsmiljøkoordinatoruddannelse og et grundlæggende kendskab til arbejdsmiljølovgivningen.

Hvis du har erfaring med ledelsessystemer som f.eks. IOS45001 og ved, hvad der skal til for, at en AMO hos vores kunder fungerer, er der desuden mulighed for at arbejde med dette fagområde.

Sweco udbyder uddannelsen for arbejdsmiljøkoordinatorer, så hvis du allerede har en voksenpædagogisk uddannelse samt Arbejdstilsynets underviserkursus suppleret med undervisningserfaring er der også mulighed for, at du kan være en del af vores underviserteam.

Som arbejdsmiljøkoordinator er dialogen med kolleger og eksterne interessenter en meget vigtig del af jobbet. Derfor skal du trives godt i en udadvendt rolle og være god til at samarbejde og kommunikere med forskellige interessenter. Du har ligeledes masser af engagement, ligesom du har fokus på at nå de aftalte mål og resultater.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, så kontakt afdelingsleder Jesper Feddersen på telefon +45 5372 1098. Brug linket til at sende os din ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 13. april 2020.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16.000 employees across Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)