Vi søger erfarne bygherrerådgivere med flair for TDD og investorrådgivning

Vi søger erfarne bygherrerådgivere med flair for TDD og investorrådgivning

Serviceområde
Rådgivning/konsulent
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 08 - 12

I Sweco er vi specialiserede inden for bygherrerådgivning. Er du blandt markedets dygtigste bygherrerådgivere, og vil du være en del af et stærkt hold i et kreativt miljø med mange spændende opgaver, så er du måske vores nye kollega.  

Efterspørgslen på teknisk due diligence i forbindelse med køb og salg af fast ejendom stiger, og vi søger derfor dygtige bygherrerådgivere, som kan skabe overblik og formidling i en købs- eller salgsproces på et teknisk og strategisk højt niveau. Forståelse for og erfaringen med business casen i en transaktion er med til at sikre, at ejendommen handles til den rigtige pris, og vi ønsker at styrke vores team og kompetencer indenfor due diligence.

I afdelingen Bygherrerådgivning er vi 28 dygtige og engagerede medarbejdere med mange forskellige faglige kompetencer – ingeniører, arkitekter, bygningskonstruktører, økonomer og jurister. Vi er bygherres betroede rådgiver og arbejder målrettet på at skabe værdi og tryghed for bygherren igennem hele byggeprocessen fra idé til ibrugtagning.

Vi oplever stor tilgang af projekter inden for både det private og offentlige marked. Vores opgaveportefølje spænder bredt - fra domicilbyggerier til boliger, undervisningsfaciliteter, laboratorier, offentlige institutioner, skoler og centre. Vi rådgiver investorer, bygherrer og lejere om nybygning, ombygning, renovering samt køb og salg af fast ejendom, og vi arbejder målrettet på at styrke vores markedsposition.

Et stærkt team med kunden i fokus og en bred vifte af opgaver

Du vil indgå i et stærkt fagligt fællesskab med bred faglig spændvidde, hvor erfarings- og vidensdeling har høj prioritet. Vi trækker desuden på et stort bagland af specialister inden for mange forskellige ingeniør- og arkitektdiscipliner.

Dine hovedopgaver vil være afvekslende og vil kunne udfordre og udvikle dig inden for bl.a.:

 • Teknisk due diligence
 • Investorrådgivning
 • Lejerrådgivning
 • Proces- og projektledelse
 • Udarbejdelse af beslutningsoplæg og byggeprogram
 • Byggestyring - herunder opfølgning på kvalitet, økonomi, tid og risici

Din profil
Du er uddannet ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør eller har en anden relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. som landskabsarkitekt, økonom eller jurist med erfaring inden for byggeri samt bygherre- eller investorrådgivning. Har du erfaring som developer ses dette som en styrke.

Kan du derudover sætte kryds ved følgende:

 • Trives du med at tage ansvar både selvstændigt og i teamet?
 • Arbejder du procesorienteret og har stærke kompetencer indenfor projektledelse?
 • Er du god til at skabe overblik over komplekse projekter, og har du forståelse for byggeriets forskellige faser?
 • Arbejder du forretningsorienteret, og er du god til at opbygge og pleje tætte relationer til samarbejdspartnere og kunder?
 • Har du gode kommunikationsevner på skrift og i tale?

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt afdelingschef Mette Hyrup Vilsen på mobil 53721169 eller teamleder Anders Ring Petersen på mobil 27236179, hvis du vil vide mere om stillingen eller om Sweco som arbejdsplads. Brug linket til at sende din ansøgning med relevante dokumenter senest mandag den 12. august 2019. Vi afholder samtaler løbende.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)