Vi søger ambitiøse bygherrerådgivere med pondus og gode samarbejdsevner

Vi søger ambitiøse bygherrerådgivere med pondus og gode samarbejdsevner

Serviceområde
Rådgivning/konsulent
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2018 - 08 - 20

I Sweco er vi specialiserede inden for bygherrerådgivning. Vi er en international ingeniør- og arkitektvirksomhed i vækst med fokus på trivsel og arbejdsglæde, faglig og personlig udvikling. 

Er du blandt markedets dygtigste bygherrerådgivere, og vil du være en del af et godt og fagligt stærkt hold i et kreativt miljø med mange spændende opgaver, så er du måske vores nye kollega.   

Om jobbet

Afdelingen for Bygherrerådgivning tæller ca. 30 dygtige og engagerede medarbejdere fordelt på vores kontorer i Glostrup og Aarhus. Vi er en afdeling med mange forskellige faglige kompetencer – ingeniører, arkitekter, bygningskonstruktører, økonomer og jurister. Som bygherres betroede rådgiver arbejder vi målrettet på at skabe værdi og tryghed for bygherre igennem hele byggeprocessen fra idé til ibrugtagning. 

Vi oplever en stor tilgang af projekter inden for både det private og offentlige marked. Vores opgaveportefølje spænder bredt - fra domicilbyggerier til boliger, institutioner og centre. Vi rådgiver investorer, bygherrer og lejere om nybygning, ombygning og renovering og vi arbejder målrettet på at styrke vores markedsposition inden for bygherrerådgivning.   

Et stærkt team med kunden i fokus og en bred vifte af opgaver

Du vil indgå i et stærkt fagligt fællesskab med bred faglig spændvidde, hvor erfarings- og vidensdeling har høj prioritet. Vi trækker desuden på et stort bagland af specialister indenfor ingeniør og arkitektdiscipliner.  

Dine hovedopgaver vil være afvekslende og kunne udfordre og udvikle dig bl.a. indenfor udbudsstrategi og -rådgivning, entreprise- og kontraktforhold, udarbejdelse af beslutningsoplæg og byggeprogram, proces- og projektledelse, investorrådgivning, Teknisk Due Diligence, byggestyring herunder opfølgning på kvalitet, økonomi, tid og risici samt lejerindretning og afleveringsforretninger.

Dit ansættelsessted bliver vores kontor i Glostrup, indtil vi flytter til Ørestad i efteråret 2018. 

Din profil

Du er enten uddannet ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør eller har en anden relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. som økonom eller jurist med erfaring indenfor byggeri og bygherrerådgivning. 

Det vil være en fordel, at du trives med at arbejde forretningsorienteret og er god til at opbygge og pleje tætte relationer til samarbejdspartnere og kunder. Ydermere vil deltagelse i faglige netværk være en mulighed.                                                                   

Yderligere er det vigtigt at du:

 • Har gode kommunikationsevner på skrift og i tale
 • Arbejder procesorienteret og har overblik over og forståelse for byggeriets faser og økonomi
 • Har en positiv og proaktiv tilgang til udfordringer og bl.a. motiveres af vekslende arbejdsopgaver
 • Har et stort drive og trives med at tage ansvar - både selvstændigt og i teams
 • Er en holdspiller og værdsætter at være en del af et socialt og fagligt fællesskab

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning. 

Kontaktinformation

Kontakt afdelingschef Mette Hyrup Vilsen på mobil 5372 1169 efter d. 30. juli, hvis du gerne vil vide mere om stillingen. Brug linket til at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 20. august 2018. Vi afholder samtaler løbende.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)