Ventilationsspecialist til komplekse og udfordrende projekter

Ventilationsspecialist til komplekse og udfordrende projekter

Serviceområde
Konsulent/rådgivning
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 10 - 03

Er du en dygtig ingeniør med speciale inden for ventilation? Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø og arbejde med udfordrende ventilationstekniske opgaver for nogle af Danmarks største industrivirksomheder? Så er det måske dig, vi søger.

Du bliver en del af Danmarks største afdeling for rådgivning om drift af installationer og bygninger. Vi har et særligt fokus på tekniske installationer og har markedsledende specialistkompetencer inden for køling, CTS, ventilation, indregulering, Commissioning og energioptimering. Vores kunder er store private virksomheder særligt inden for industrien, pharma samt større ejendomsbesiddere, hvor vi rådgiver om, hvordan de bedst designer, udvikler og drifter deres ventilationssystemer. Vi oplever en stærk stigning i antallet af ventilationsopgaver, og derfor har vi brug for endnu en dygtig kollega i teamet.

Du får mulighed for at arbejde med komplekse og udfordrende ventilationstekniske opgaver, både som projekterende, som gransker af andre projekterendes arbejde samt som driftsherrerådgiver. Du vil rådgive helt fra konceptfasen til idriftsættelse, i tæt samarbejde med kunden og som del af et projektteam, der er specialister i drift af komplicerede industrianlæg og bygningsinstallationer.

De primære ansvarsområder og opgaver som ventilationsspecialist er:

 • Fejlfinding og måling på ventilationssystemer
 • Varetage den faglige ledelse af ventilationsprojektering og -rådgivning på projekter
 • Ventilationsprojektering og -rådgivning med et driftsteknisk perspektiv, der sikrer, at ventilationsinstallationer performer og leverer bedst muligt i forhold til kundens behov
 • Commissioning af ventilationsprojekter og styringen heraf
 • Levere ventilationsteknisk rådgivning i samarbejde med fagligt stærke kolleger i større projekter på tværs af vores organisation
 • Deltage i udviklingen af specialistkompetencen inden for ventilation hos Sweco generelt

Ventilation er dit speciale

Du har en uddannelsesbaggrund som ingeniør eller tekniker og har specialiseret dig inden for ventilation. Derudover forestiller vi os, at du har følgende baggrund:

 • Erfaring med drift og projektering af ventilationsanlæg (også gerne varme og køl og anden HVAC)
 • Bekendt med indeklimamålinger og analyser

I stillingen vil kontakten og samarbejdet med kolleger og kunder være en vigtig del af jobbet, og det er derfor også en fordel, at du trives i en udadvendt rolle og har gode kommunikationsevner.

Vi tilbyder dig

At blive en del af en afdeling, hvor vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er store personlige udfoldelsesmuligheder. En afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

En lønaftale og vilkår, der svarer til de stillede krav og dine kvalifikationer, samt en række udvalgte medarbejdergoder, herunder en sundhedsordning.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt Jan Urhammer på telefon 27236181, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 3. oktober 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16.000 employees across Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.75 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)