Vejingeniør/trafikplanlægger med stærke kompetencer og lyst til udvikling

Vejingeniør/trafikplanlægger med stærke kompetencer og lyst til udvikling

Serviceområde
Ingeniør
Region
Aalborg
Ansøgningsfrist
2019 - 04 - 21

Har du lyst til at komme med på holdet og arbejde med nogle af vej- og anlægsbranchens mest spændende og udfordrende projekter? Har du lyst til at gøre det sammen med et unikt team af dygtige, kvalitetsbevidste, topmotiverede og udviklingsorienterede kolleger? Så er det lige dig, vi mangler i afdelingen Roads. Hos Sweco søger vi en nyuddannet/let erfaren ingeniør, der har lyst til at lære endnu mere om de mange facetter og udfordringer, der er inden for infrastruktur.

 

Nogle af branchens mest højaktuelle infrastrukturprojekter
Sweco er Europas førende rådgivende ingeniørvirksomhed. Vi designer fremtidens samfund og byer, og vores arbejde resulterer i bæredygtige bygninger, effektiv infrastruktur og rent vand. Som trafikplanlægger i Roads kommer du til at arbejde med nogle af de mest højaktuelle infrastrukturprojekter i branchen med fokus på lokalt nærvær og tværfagligt samarbejde regionalt, på landsplan og internationalt. Din nærmeste leder er din teamleder, der hedder Stinne Grøndal.

Du bliver en del af et inspirerende og tværfagligt miljø med gode muligheder for faglig og personlig udvikling og med ansvar for dine egne projekter. Du vil få en solid indgang til både simple og komplekse opgaver, der typisk vil indeholde, at du er med hele vejen rundt: tilbud, analyse, projektering, udbudsmateriale, udbudsprocesser, opfølgning og tilsyn. Vi har tæt samarbejde på tværs af vores afdelinger og vi opfordrer hele tiden til et endnu tættere samarbejde. Dette for at fremme vores viden og kompetencer, videns-dele samt en tidlig involvering, der kan spare tid og økonomi senere i processen. 

Vores arbejdsmiljø er uformelt og afstanden fra dig til din leder er kort, og du får i høj grad plads til at arbejde selvstændigt.

I det daglige er dine opgaver bl.a. rådgivning indenfor trafikplanlægning, herunder gennemførelse af trafikale analyser og udarbejdelse af notater og rapporter, udarbejdelse af digitalt projektmateriale i MicroStation i 2D og 3D, direkte og selvstændig kontakt med projektteams og bygherre.

Vi har et klart mål om, at vi vil vækste i afdelingen, og den rejse skal du have lyst til at være med på. Derfor skal du også have lyst til at være med til at se nye muligheder og være med til at udvikle innovative og kreative løsninger.

 

Flair for trafikplanlægning og lyst til at være tæt på opgaver og kunder

Du er udannet vejingeniør, sandsynligvis med 0-5 års erfaring. Du har ligeledes gerne erfaring fra rådgiverbranchen, men du kan også sidde i en kommune, transportbranchen eller noget helt andet, hvor du har siddet i en lignende rolle. Du er måske trafiksikkerheds- og/eller tilgængelighedsrevisor.

Du er markedsorienteret og kan lide at arbejde selvstændigt med dine opgaver, men du holder ikke på din viden og erfaring – den deler du med dine kolleger, som du sparrer med løbende. Hvis du ikke i dag har direkte kundekontakt, så skal det være noget, du har lyst til at få på sigt. En grundsten i Sweco er kunden i centrum og dermed er det en vigtig del af jobbet at holde en god dialog til dine kunder.

 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt gruppeleder Stinne Grøndal på mail kristinegrondal.andersen@sweco.dk eller tlf. 2723 1534 hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende os din ansøgning og CV i dag eller senest d. 21. april 2019 Vi regner med at holde løbende samtaler, så lad os gerne høre fra dig hurtigst muligt.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)