Trykkeri- og kontorservicemedarbejder til Årstiderne Arkitekter – Part of Sweco

Trykkeri- og kontorservicemedarbejder til Årstiderne Arkitekter – Part of Sweco

Serviceområde
Administration
Region
Silkeborg
Ansøgningsfrist
2020 - 05 - 31

Har du teknisk flair for print- og trykkeriudstyr og er du kollegaen, der altid har smilet på, når der tages imod gæster på kontoret?  Vi søger en imødekommende og effektiv trykkeri- og servicemedarbejder, der har flair for teknik, koordinering og kontorservice.

Årstiderne Arkitekter - Part of Sweco er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vi er anerkendte for nogle af de mest prominente byggerier i Danmark og for vores proaktive tilgang til kunder og samarbejdspartnere. For at hverdagen på vores tegnestue i Silkeborg kan forløbe problemfrit og smidigt, søger vi en proaktiv samt smilende kollega, der kan hjælpe med de praktiske anliggender lige fra gæstemodtagelse og receptionsopgaver til de tekniske greb i vores trykkeri.

En alsidig stilling med stor kontaktflade

Stillingen er en kombineret service- og trykkerifunktion, hvor du både vil agere det venlige ansigt, når der tages imod kunder, samt den koordinerende hånd, der sørger for at både trykte materialer og mødefaciliteter står klar og binder den gode kundeoplevelse sammen. Derudover vil du blive en uundværlig blæksprutte, der sikrer at hverdagens små og store ad-hoc opgaver løses med sikker hånd. Vores kontor i Silkeborg rummer dagligt ca. 100 kolleger, og er kendt for et uformelt og kreativt arbejdsmiljø og et stærkt sammenhold. Som vores kommende kollega, kan du derfor regne med en varm velkomst og god opstart og indføring i opgaver.

Dine opgaver vil primært bestå af:

 • Receptionsopgaver:
  • Gæstemodtagelse, bestillinger, post og telefon
 • Mødeklargøring:
  • Opdækning i mødelokaler, koordinering af materialer og ekstra udstyr
 • Koordinering og ad hoc-opgaver:
  • Håndtering af firmabiler, køre ærinder, kalenderkoordinering etc.
 • Trykkeriopgaver:
  • Printe tegninger, præsentationsmapper, plancher

Om dig

Din uddannelses- eller erhvervsmæssige baggrund er underordnet, men du skal have en solid indsigt i print-udstyr, plottere og være tryg og hjemmevant i brugen af skæremaskine og kontormaskiner i generel forstand. Derudover skal du være udstyret med et exceptionelt servicegen og et stærkt overblik. Du er naturligvis den imødekommende og smilende kollega, der af natur er dén der får ”det hele til at køre”, ved både at være på forkant og proaktiv i faste såvel som ad-hoc opgaver.

Om Os

Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med 250 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vores medarbejdere er fordelt på vores tegnestuer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning, Gøteborg i Sverige og Nesbyen i Norge.

Den 1. marts 2018 blev Årstiderne Arkitekter en del af Sweco Danmark og Sweco Architects. Det betyder, at du bliver en del af en stor, multidisciplinær rådgivningsvirksomhed, hvor du får mulighed for at samarbejde på tværs af fagligheder og projekter.

Kontaktinformation

Send din ansøgning og CV via nedenstående link inden 31. maj 2020. Vi holder løbende samtaler og besætter stillingen hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lisbeth Kjærsfeldt på tlf. +45 53721031 eller lkj@aarstiderne.dk.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 17,000 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 20.6 billion (EUR 1.9 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm. www.swecogroup.com.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)