Tilsynsførende på el-arbejder til DNV Gødstrup

Tilsynsførende på el-arbejder til DNV Gødstrup

Serviceområde
Rådgivning/konsulent
Region
Gødstrup
Ansøgningsfrist
2018 - 08 - 15

Du bliver en del af vores byggeafdeling i Viborg, hvor vi udfører rådgivning omkring byggeri inden for bolig, undervisnings- og industri. Til daglig sidder du i det team, der udfører fagtilsyn og byggepladsrelateret projektopfølgning på byggeriet af Det Nye hospital i Vest (DNV). Vi er lokaliseret på byggepladskontoret ved byggepladsen i Gødstrup, hvor du også kommer til at sidde til dagligt. Vi sidder ca. 16 personer i Gødstrup ved Herning, der tilsammen arbejder med projektopfølgning og fagtilsyn på mange forskellige fagdiscipliner og mangler nu to tilsynsførende på el-området. 

Du får mulighed for at bruge din erfaring fra andre byggerier, samt at tilegne dig viden om lidt mere specielle installationer, og vi har i stort omfang mulighed for at tilpasse dine nye arbejdsområder med dine tidligere erfaringer. Vi har et godt sammenhold i gruppen af tilsyns- og projektopfølgningsmedarbejdere, der sammen gør, hvad vi kan for at få bygget et godt sygehus. 

Tilsyn på byggepladsen

Dine daglige opgaver består primært af tilsyn og bygningsrelateret projektopfølgning med forskellige el-arbejder. De områder vi arbejder med er bl.a. ”normale bygningsinstallationer” samt lidt mere specielle installationer som f.eks. BMS (bygningsautomation, brand og sikring), it-netværk, patientkaldeanlæg, elevator, UPS-anlæg, generatoranlæg og sikkerhedsbelysning. 

Som tidligere nævnt har vi mulighed for at tilpasse dine arbejdsopgaver med din tidligere erfaring, og der er et hold af specialister til at støtte op om både tilsynet og projektopfølgningen. 

Du fører tilsyn på byggepladsen (kontrollerer det udførte arbejde i forhold til projektmaterialet) på de aftalte installationsområder, og du deltager i byggemøder med byggeledelse og relevante entreprenører efter behov. Det er ligeledes dig, der er med til at sikre den bygningsrelaterede opfølgning (det vil sige mindre tilpasning af projektet til de faktiske forhold på byggepladsen m.m.). 

Solid el-teknisk indsigt og erfaring
Du kan noget med el – dvs. at du er uddannet el-ingeniør, el-installatør eller erfaren elektriker, og du har erfaring med udførelse af/kontrol af el-installationer ud fra tegninger og beskrivelser. 

Du lader dig ikke slå ud af nye udfordringer og ved, at hverdagen nogle gange byder på noget andet, end du havde planlagt. Derudover lægger vi vægt på, at du er vant til at arbejde meget selvstændigt men uden, at det går ud over din teamånd, da vi på alle måder arbejder tæt sammen på projektet samt sparrer tæt med hinanden, når vi har brug for hinandens input og fagviden.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt tilsynsleder Jesper Deichmann på telefon 2723 8130 eller gruppeleder Dennis Krøjmand Berg på telefon 5372 1255, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads (dog ikke i uge 29 og 30 pga. ferie). Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 15. august 2018. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)