Tilbudspartner

Tilbudspartner

Serviceområde
Forretningsudvikling
Region
København, Jylland, Fyn
Ansøgningsfrist
2020 - 04 - 05

- Kan du sikre, at vi har de bedste tilbud og tilbudsprocesser?

Vil du være med lige dér, hvor det sker? For det kommer du til som tilbudspartner i Swecos division for infrastruktur.

Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere på i alt seks danske kontorer inden for næsten alle ingeniør-discipliner inden for veje, broer, jernbaner, havne- og geoteknik. Vi er rådgivere på nogle af de helt store infrastrukturprojekter i Danmark samt udenlandske projekter, hvor vores solide kompetencer også kommer i spil i andre Sweco-lande. Som tilbudspartner kommer du tæt på og er med helt fra den spæde start af de store spændende projekter, hvor pennen skal spidses og rammerne sættes.

Du har et godt markedskendskab og sikrer de bedste tilbud

Som tilbudspartner i Infrastrukturdivisionen planlægger og procesleder du prækvalifikations- og tilbudsmateriale i tæt samarbejde med den tilbudsansvarlige afdelingschef. Du bliver en værdifuld sparringspartner, idet du sikrer, at vi forstår vores kunde indgående, inden et udbud kommer ud, så vi er på forkant med hvad kunden efterspørger i en tilbudsproces og ligeledes sikrer du at vi kommer tydeligt og forståeligt igennem til modtageren, når teknisk tungt ingeniørfagligt indhold skal formidles og den røde tråd skal holdes hele vejen igennem tilbuddet.

 • Du bruger dit markedskendskab til aktivt at identificere nye leads og du rådgiver ledelsen i spørgsmålet om hvordan vi positionere os bedst ift. nye tendenser og i forbindelse med udbud mv..
 • Du bidrager til og sikrer udarbejdelsen af referencer samt tilpasning af CV’er i forbindelse med tilbud, er med til at udvikle ny grafik og layout og bidrager til udviklingen af best practice på området.
 • Planlægning og afholdelse af tilbudsworkshops med både interne og eksterne samarbejdspartnere bliver også en naturlig del af dine opgaver
 • I stillingen får du endeligt central rolle i at analysere og sikre, at vi lærer af vores fejl og viderefører vores succeser, når vi evaluere på vores tabte/vundne PQ’er og tilbud.

Engageret og skarp kommunikator med vindermentalitet

Du har branchekendskab og skarpe kommunikationsevner – også på engelsk. Din uddannelsesbaggrund kan være bred - f.eks. indenfor skriftlig kommunikation - men det vigtigste er din erfaring med opgaverne i stillingen og at du:

 • har analytiske evner og formår at omsætte viden om marked og kunde til en vinderstrategi
 • forstår at omsætte strategi og vores key selling points til en god historiefortælling
 • har overblikket over tilbuddets delelementer, forstår kunden og deres behov, og bevæger dig ubesværet fra kommasætning til helikopterperspektiv
 • er vedholdholdende og er god til at bygge relationer op internt såvel som eksternt
 • ikke er bange for at udfordre bidragsydere, hvis det er det rigtige for tilbuddet
 • har vindermentalitet

Du bliver en efterspurgt ekspert inden for dit område og får mulighed for faglig udvikling og sparring gennem tilbudspartner netværket i Sweco, og hvis det har din interesse, vil vi gerne tilbyde en certificering og medlemskab hos Association of Proposal Management Professionals.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Business Development Manager, Anders Højgaard på tlf: 53 72 14 88 eller mail: anders.hojgaard@sweco.dk. Tryk på linket "Søg stillingen" for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 5. april.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16.000 employees across Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)