Tilbudskoordinator med skarp pen - Aalborg

Tilbudskoordinator med skarp pen - Aalborg

Serviceområde
Strategi/planlægning
Region
Aalborg
Ansøgningsfrist
2018 - 09 - 22

Som tilbudskoordinator i vores team i Aalborg bliver du en del af et stærkt team, hvor du kommer tæt på vores store, spændende projekter, og er med i den spæde start, hvor den skarpe pen skal spidses og rammerne sættes. 

Du sikrer, at tilbuds- og udbudsarbejdet er af højeste kvalitet

Som tilbudskoordinator planlægger og procesleder du tilbuds- og prækvalifikationsmaterialet. Du udarbejder tilbuddene i samarbejde med både interne og eksterne parter og er ansvarlig for det endelige layout. På et tidligt stadie er du med til at gennemgå opgaverne, så vi kan sikre teamdannelsen med de rigtige specialister/entreprenører/arkitekter osv. tidligst muligt i procesessen. Du laver også indstillinger til om udbud er relevante at forfølge eller ej, og tilpasser referencer til hver konkret opgave. 

Sidst men ikke mindst; hvis du har erfaring med det, vil en af dine opgaver også kunne være at afholde/facilitere tilbudsworkshops og identificere selling points. 

Engageret og skarp kommunikator

Du har en uddannelse på minimum bachelorniveau, f.eks. inden for kommunikation, sprog eller marketing. Det vigtigste er dog, at du har erfaring med InDesign og er superbruger i Office-pakken – generelt må du godt være lidt af en it-haj. Og så har du knivskarpe kommunikationsevner – også på engelsk. 

Du er præsentabel, positiv, rolig, udadvendt og samarbejdsorienteret. Du trives med en høj grad af ansvar, og er fleksibel, når dagens arbejdsopgaver pludselig ser anderledes ud, end du regnede med. Du synes, at det er sjovest at have gang i flere opgaver ad gangen, og du går til opgaverne med masser af gå-på-mod. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, så kontakt afdelingsleder Jens Christian Olesen på telefon 4073 0844. Brug linket for at sende os din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 22. september 2018. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)