Teknisk designer med fokus på regnvandshåndtering og klimatilpasning til Haderslev, Aabenraa eller Sønderborg

Teknisk designer med fokus på regnvandshåndtering og klimatilpasning til Haderslev, Aabenraa eller Sønderborg

Serviceområde
Andet
Region
Haderslev
Ansøgningsfrist
2018 - 01 - 21

Har du lyst til at arbejde med klimatilpasning, regnvandshåndtering og modellering af rørsystemer og terræn i 3D? Så kan du være den tekniske designer, vi har brug for.

I Sweco Danmark har vi en stigende tilgang af projekter inden for det anlægstekniske område. Som teknisk designer skal du være med til at sikre, at vi sammen med kunden og i vores projektteam kommer hele vejen rundt om projektet. 

Dine opgaver

Vores opgaver omhandler udarbejdelse af projekter inden for det anlægstekniske område, hvor arbejdet med blandt andet klimatilpasning, regnvandshåndtering og modellering af rørsystemer og terræn i 3D udgør en vigtig del i stillingen som teknisk designer. 

Du skal være åben og interesseret i at lære om vores projekt- og designretningslinjer, hvilket understøttes af, at du samtidig bliver en del af vores CAD-netværk på tværs af hele Sweco Danmark. Du vil ligeledes på sigt blive inddraget som ingeniørens assistent i opmålings- og tilsynsopgaver ude på projekterne.

Dit ansættelsessted bliver på et vores kontorer i Haderslev, Aabenraa eller Sønderborg. 

Om dig

 • Du er teknisk designer med lyst til at arbejde inden for det anlægstekniske område
 • Du arbejder i MicroStation eller AutoCad og meget gerne med kendskab til 3D modellering
 • Du har måske kendskab til DanDas
 • Du er kvalitetsbevidst og engageret i dit arbejde
 • Du er udadvendt og fleksibel
 • Du besidder gode kommunikationsevner - både i skrift og tale
 • Du har kørekort til personbil

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt afdelingschef Frank Jordt Kappel på +45 2723 1426, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Send din ansøgning og CV elektronisk via linket med relevante dokumenter i dag eller senest den 21. januar 2018.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)