Tekniker til registreringsarbejde på veje, pladser, stier og fortove

Tekniker til registreringsarbejde på veje, pladser, stier og fortove

Serviceområde
Ingeniør
Region
København, Kolding
Ansøgningsfrist
2018 - 11 - 29

Vil du være vores øjne på vejene og registrere elementer langs og på vejene og være en del af den førende aktør inden for asset og pavement Management?

Sweco Pavement Consultants beskæftiger sig med drift og vedligeholdelse af veje, grønne områder og lufthavne, fra indsamling af data, databearbejdning, beregning af vedligeholdelsesplaner, drifts og pleje-planer og udbud. Som værktøj benyttes bl.a. vores egenudviklede asset management systemer RoSy og PARK. Vi er førende indenfor dette område i Europa med medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland

Du får et selvstændigt, udfordrende og spændende job som vores mand (m/k) på vejene  

Som vejtekniker hos Pavement Consultants kommer du til at opsamle data om tilstanden på veje, cykelstier og fortove, registrere elementer langs og på vejen samt udføre målinger om vejenes bæreevne. Primært vil disse opgaver være i Danmark, men der kan forekomme opgaver i vore nabolande Sverige, Tyskland og Norge.

 Nogle af dine konkrete opgaver er:

 • Registrering af skader og elementer på veje ved hjælp af et halvmanuelt, selvudviklet registreringssystem
 • Non-destruktive målinger af vejes bæreevne
 • Fotografering af veje

Du bliver en del af et team af specialister indenfor området, hvor vi arbejder tæt sammen og sparrer meget med hinanden fagligt.

Din nærmeste leder er teamleder Antje Hansen og dit ansættelsessted vil være vores kontor i Ørestad eller Kolding. Primært geografisk arbejdsområde vil være øst for Storebælt.  

Muligvis arbejder du hos en (asfalt)entreprenør, i driftsafdelingen i en kommune eller  har eventuelt på anden vis erfaringer med at arbejde på veje.

Som person er du praktsik anlagt og lader dig ikke stresse af trafikken. Du er selvhjulpen og kan godt lide at komme rundt omkring i landet. Desuden ser vi gerne at du:

 • Har godt kendskab til office-pakken og brug af IT-værktøjer
 • Er vant til at bevæge dig i trafikken og har god stedsans
 • Har høj stresstærskel i trafikken
 • Gode engelskkundskaber

Du vil i hverdagen være i kontakt med vore projektledere, der planlægger registreringsarbejder, der skal udføres ved vore forskellige kunder, som du nogle gange kommer i direkte kontakt med. Din arbejdsplads er vejen, hvorpå du selv er med til at planlægge og gennemføre registreringsarbejdet. Når det er nødvendigt vil du overnatte en eller flere nætter i nærheden af arbejdsstedet. Der vil derfor være forventet en rejseaktivitet på ca. 150 dage om året.

 

Sådan kommer du videre:

Kontakt teamleder Antje Hansen på telefon 8228 1491 eller 27231491, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket nedenfor for at sende din ansøgning med relevante dokumenter hurtigst muligt. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)