Dygtige og innovative softwareudviklere

Dygtige og innovative softwareudviklere

Serviceområde
It
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2017 - 12 - 06

Vil du være med til at sætte dit præg på it-løsninger til fremtidens Smart City? 

I Sweco planlægger og designer vi fremtidens byer og samfund. Vi hjælper vores kunder med at udvikle digitale løsninger, så de kan optimere deres hverdag via adgang til information. Data, der bliver genereret i samfundet, bruger vi til at effektivisere planlægning, drift og vedligehold og forvaltning af vores fysiske omgivelser.  

Vi udvikler og markedsfører en række portalløsninger inden for teknik- og miljøområdet. Løsningerne anvendes ofte i samarbejde mellem borgeren, den kommunale administration og entreprenører. Swecos løsninger sikrer, at alle parter har de nødvendige oplysninger til rådighed for at løse de aktuelle opgaver. Løsningerne anvendes af danske kommuner og dækker fagligt brede områder. Løsningerne er blandt andet kendt som RenoWeb og DriftWeb.  

RenoWeb er det mest udbredte system til affaldshåndtering i Danmark, og er implementeret i over halvdelen af kommunerne. RenoWeb er et webbaseret IT-system, som benyttes til håndtering af alle opgaver vedrørende de kommunale affaldsordninger. Systemet er dermed et meget centralt værktøj i den daglige drift for både forsyningsselskab, myndighed og renovatører.  

DriftWeb bruges til håndtering af borgerhenvendelser samt ad hoc-, bestiller- og driftsopgaver. Alt fra registrering til udførelse. Måske du som borger i din kommune har hørt om Giv et Praj, Giv et Vink eller Giv et Tip?  

Dit daglige arbejdssted bliver vores kontor i Glostrup frem til 2018, hvor vi flytter i nybygget domicil i Ørestaden. 

Jobbet 

Da vi oplever stor efterspørgsel efter vore løsninger, søger vi erfarne udviklere til at indgå i vores stærke udviklingsteams. Vi søger både Front-end og Back-end udviklere.   

Du bliver ansat i GIS & IT, der tæller ca. 70 engagerede og kompetente medarbejdere. Vi leverer standardsystemer og udvikler og vedligeholder kundespecifikke løsninger. Du skal være med til at sikre, at Swecos IT-løsninger lever op til vore kunders krav. Vi har højt til loftet, og du får gode muligheder for at præge dine egne opgaver. Til dagligt arbejder vi ud fra Scrum metoden. 

Din profil  

Du har en relevant uddannelse som ingeniør, datalog eller lignende. Du er en holdspiller som trives i at arbejde i et miljø, hvor kunden forventer sit projekt færdigt til tiden i den rigtige kvalitet og til den aftalte pris. Du er en dygtig udvikler, som har erfaring med:   

C# 

CSS 

HTML5

jQuery 

Web Services 

ASP.NET Web API 2 

ASP.NET MVC 

Evt. kendskab til Scrum 

 

Som front-end udvikler ser vi desuden gerne, at du har erfaring med:  

 

AngularJS 

Angular2 

Openlayers 3 

Responsive design 

 

Som back-end udvikler ser vi gerne, at du har erfaring med:  

 

Entity framework 

SQL 

Linq 

 

Det er en nødvendighed, at du er fejlfri i din kommunikation både mundtligt og skriftligt, og at du ligeledes kan begå dig flydende på engelsk i skrift og tale.  

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Anders Krøjmand Humle på 4348 6994, e-mail AndersKrojmand.humle@sweco.dk , Helge Tøttrup på 4348 6362, e-mail HelgeTottrup@sweco.dk eller Arne Hurup på 4348 6649, e-mail ArneHurup.Nielsen@sweco.dk. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 6. december 2017.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)