Sweco søger dygtige og innovative softwareudviklere

Sweco søger dygtige og innovative softwareudviklere

Serviceområde
Andre specialister
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2017 - 08 - 31
Vil du være med til at sætte dit præg på IT-løsninger til fremtidens Smart City? 
 
Sweco planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Vi hjælper vores kunder med at udvikle digitale løsninger, så de kan optimere deres hverdag via adgang til information. Data, der bliver genereret i samfundet, bruger vi til at effektivisere planlægning, drift og vedligehold og forvaltning af vores fysiske omgivelser. 
 
Sweco udvikler og markedsfører en række portalløsninger inden for teknik- og miljøområdet. Løsningerne anvendes ofte i samarbejde mellem borgeren, den kommunale administration og entreprenører. Swecos løsninger sikrer, at alle parter har de nødvendige oplysninger til rådighed for at løse de aktuelle opgaver. Swecos løsninger anvendes af danske kommuner og dækker fagligt brede områder. Løsningerne er blandt andet kendt som RenoWeb og DriftWeb. 
RenoWeb er det mest udbredte system til affaldshåndtering i Danmark, og er implementeret i over halvdelen af kommunerne. RenoWeb er et webbaseret IT-system, som benyttes til håndtering af alle opgaver vedrørende de kommunale affaldsordninger. Systemet er dermed et meget centralt værktøj i den daglige drift for både forsyningsselskab, myndighed og renovatører. 
DriftWeb bruges til håndtering af borgerhenvendelser samt ad hoc-, bestiller- og driftsopgaver. Alt fra registrering til udførelse. Måske du som borger i din kommune har hørt om Giv et Praj, Giv et Vink eller Giv et Tip? 
 
Jobbet 
Da vi oplever stor efterspørgsel efter vore løsninger søger vi erfarne udviklere til at indgå i vores stærke udviklingsteams. Vi søger både Front-end og Back-end udviklere.  
 
Du bliver ansat i GIS & IT, som tæller ca. 70 engagerede og kompetente medarbejdere. Vi leverer standardsystemer og udvikler og vedligeholder kundespecifikke løsninger. Du skal være med til at sikre, at Swecos IT-løsninger lever op til vore kunders krav. Vi har højt til loftet, og du får gode muligheder for at præge dine egne opgaver. Til dagligt arbejder vi ud fra Scrum metoden 
 
Din profil  
Du har en relevant uddannelse som ingeniør, datalog eller lignende. Du er en holdspiller som trives i at arbejde i et miljø, hvor kunden forventer sit projekt færdigt til tiden i den rigtige kvalitet og til den aftalte pris. Du er en dygtig udvikler, som har erfaring med:  
C# 
CSS 
HTML5 
jQuery 
Web Services 
ASP.NET Web API 2 
ASP.NET MVC 
Evt. kendskab til Scrum 
 
Som front-end udvikler ser vi desuden gerne, at du har erfaring med:  
AngularJS 
Angular2 
Openlayers 3 
Responsive design 
 
Som back-end udvikler ser vi gerne, at du har erfaring med:  
Entity framework 
SQL 
Linq 
 
Det er en nødvendighed, at du kan begå dig flydende på dansk og behersker engelsk i skrift og tale.  
 
Vi tilbyder 
Et job hvor du både arbejder i et dedikeret IT udviklingsmiljø og samtidig bliver du en del af et stort rådgiverfirma hvor du kommer til at arbejde sammen med højtuddannede specialister inden for mange fagområder.  
Desuden får du: 
Et alsidigt job med spændende udfordringer og mulighed for personlig og faglig udvikling  
Dygtige og engagerede kolleger i et uformelt arbejdsmiljø  
Store muligheder for at præge dit jobindhold  
Pension og sundhedsordning, sportsfaciliteter, god kantineordning og forskellige klubber 
Ansættelsessted bliver på vores kontor i Glostrup frem til 2018, hvor vi flytter i nybygget domicil i Ørestaden 

Kontaktinformation

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Anders Krøjmand Humle på 4348 6994, e-mail AndersKrojmand.humle@sweco.dk, Helge Tøttrup på 4348 6362, e-mail HelgeTottrup@sweco.dk eller Arne Hurup på 4348 6649, e-mail ArneHurup.Nielsen@sweco.dk. Klik på Søg stillingen for at sende din ansøgning, dit CV og øvrige relevante dokumenter. Vi gør opmærksom på at vi løbende indkalder til samtale.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stilling
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)