Sweco Architects søger engageret bygningskonstruktør med beskrivelseserfaring

Sweco Architects søger engageret bygningskonstruktør med beskrivelseserfaring

Serviceområde
Rådgivning/konsulent
Region
København
Ansøgningsfrist
2018 - 02 - 19

Vi søger en dygtig og engageret bygningskonstruktør med +10 års projekteringserfaring og solid erfaring med beskrivelser til kontoret i København.

Som Konstruktør har du:
- minimum 10 års erfaring med projektering generelt.
- solid erfaring med beskrivelser
- solid erfaring med detailprojektering
- gerne erfaring med kalkulation
- en uddannelse som bygningskonstruktør

Vi tilbyder et fagligt miljø med dygtige kollegaer, hvor vidensdeling og selvstændige ansvarsområder er prioriteret. Vi forventer samtidig at du værdsætter, og kan bidrage til at levere, innovative kvalitetsprojekter på højt niveau, hvor arkitektur, byggeteknik, energi- samt miljøforhold er i højsæde gennem processen.

Vi tilbyder en spændende og udviklende stilling, som matcher dine kvalifikationer nu samt fremadrettet.

Vores personalesammensætning har en høj diversitet af nationaliteter, køn, alder og erfaring. Personalet består af arkitekter, bygningskonstruktører og landskabsarkitekter. Vi har en firmastrategi og kultur der tilgodeser og underbygger det faglige samt sociale miljø.

Kontaktinformation

Send en kort digital ansøgning og CV og vedhæft gerne materiale der viser projekteringserfaring, til leder af bygningsafdelingen, partner Morten Toft, mobil 2015 6547, morten.toft@sweco.dk senest 19.02.2018.

Sweco Architects er et nordisk baseret arkitektfirma med en international tilstedeværelse, der tilbyder samlet rådgivning inden for alle aspekter af arkitekt- og landskabsarkitektydelser samt fysisk og strategisk planlægning. Sweco Architects samlede arkitektvirksomhed er Nordens, og en af Europas, største arkitektvirksomheder med ca. 1200 arkitekter, landskabsarkitekter og planlæggere. Sweco samlede rådgivningsvirksomhed har 14.500 eksperter i 14 lande i Europa, som leverer det bredeste udbud af ekspertiser inden for vores branche. Se også: www.sweco.dk/arkitektur

 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)