Svagstrømsingeniør til spændende opgaver inden for el og sikring

Svagstrømsingeniør til spændende opgaver inden for el og sikring

Serviceområde
Konsulent/rådgivning
Region
København
Ansøgningsfrist
2020 - 04 - 15

I Tele & Sikringsgruppen arbejder vi meget bredt inden for områderne tele, sikring og health care. Vi løser opgaver inden for telekommunikation, it-installationer, hospitalsinstallationer, sikringsanlæg (ITV, AIA, ADK og ABA), trafikteknik, signalanlæg, AV-installationer og CTS/BMS. En stigende tilgang af opgaver betyder at vi har behov for endnu en fagligt dygtig kollega til teamet.

Som ingeniør og specialist inden for sikringsområdet, får du et tæt samarbejde med dine øvrige kolleger i afdelingen, der er involveret i mange spændende opgaver inden for el-teknik. Derudover arbejder vi også tæt sammen med øvrige afdelinger på tværs af hele Sweco Danmark.

Spændende og afvekslende opgaver

Du tilknyttes forskellige projektteams, hvor det er din opgave bl.a. at udarbejde beskrivelser af sikringsanlæg, udarbejde tekniske beskrivelser og projektere alle former for sikringsanlæg og øvrige tekniske anlæg herunder bl.a. DAS-anlæg, CTS-anlæg og styringsanlæg.

Du kommer til at arbejde i en afdeling, der er i vækst og får mulighed for at være med til at præge vores forretning. Opgaverne er spændende og afvekslende, og der er gode muligheder for udvikling, både fagligt og personligt.

Du er en dygtig specialist med lyst til at arbejde med projektledelse og projektering

Du er uddannet elektroingeniør, elektroniktekniker eller noget tredje, der giver dig den rigtige faglige ballast til at løfte opgaverne. Du har erfaring inden for sikringsområdet, og erfaring med at lede og gennemføre el-faglige projekter samt en lyst til at arbejde med projektledelse og projektering.

Du er god til at formulere dig mundtligt og skriftligt – også på engelsk – og er logisk og systematisk i din tilgang til dine opgaver. Du er glad for nye tekniske udfordringer og hylder princippet om at få frihed under ansvar. Du trives blandt erfarne og dygtige kolleger, og det falder dig naturligt at opbygge nye samt vedligeholde eksisterende kunderelationer.

Du skal være opmærksom på, at da vi er certificeret sikringsrådgiver (jf. specifikation fra F&P og Sikkerhedsbranchen), vil du inden evt. tilbud om ansættelse blive bedt om at fremvise straffeattest.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Vil du vide mere om stillingen, dens mange muligheder og udfordringer og Sweco som arbejdsplads er du velkommen til at kontakte teamleder Carsten Werner Lund på tlf.: +45 2723 6802. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter gerne i dag og senest d. 15. april 2020. Vi holder løbende samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16.000 employees across Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)