Studentermedhjælper til Finance afdeling

Studentermedhjælper til Finance afdeling

Serviceområde
Finance/økonomi
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 03 - 13

Er du godt i gang med din uddannelse, og er dit mål i fremtiden at arbejde i en økonomiafdeling? Så er det måske dig, der skal være studentermedhjælper i vores Finance-afdeling. 

Du bliver en vigtig spiller i afdelingen…

… og skal arbejde med rapportering af KPI’er til vores ledere i Sweco. Opgaverne tilrettelægges i samråd med økonomichefen. Stillingen er på ca. 10 timer ugentligt og dit ansættelsessted vil være vores flotte nybyggede hovedkontor i Ørestad.

Nogle af dine faste opgaver vil f.eks. være:

 • Opdatering af ugentlige dashboards til vores divisioner, hvor de kan se deres nøgletal
 • Forskellige bogføringsopgaver i vores accountingteam
 • Generelle ad hoc-opgaver i Finance

Om dig…

Du er i gang med din cand.merc. og i slutningen af din bachelor eller starten af din kandidat. Du har muligvis allerede erfaring fra en tilsvarende stilling eller virksomhed og besidder en god forretningsforståelse, men det er ikke et krav.

Du har gode Excel-kompetencer kombineret med stærke analytiske evner og kan kigge med kritiske øje på materialer, inden de sendes ud i virksomheden til vores øvrige kolleger.

Du vil i hverdagen primært være i kontakt med dine kolleger i Finance, og det er vigtigt, at du trives i en travl hverdag, er imødekommende og engageret i dit samarbejde med andre og præcis i din kommunikation.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

I Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. I Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads så kontakt Susanne Neldeberg på tlf.: +45 4348 4419. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 13. marts 2019.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)