Studentermedhjælper til Divisionsledelsen

Studentermedhjælper til Divisionsledelsen

Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 01 - 31

Er din fremtid at arbejde på højeste niveau og ønsker du at få indblik i alle aspekter i dét at drive en større virksomhed? Så er det måske dig, der skal være studentermedhjælper for vores direktør og økonomichef i Swecos division for Vand, Energi & Miljø med 240 medarbejdere.

 

Du skal bidrage til vores fortsatte vækstrejse

Du bliver en vigtig support af divisionens ledelsesafdeling, hvor du i tæt sparring med direktør, økonomichef og den øvrige divisionsledelse kommer til at bidrage til såvel den praktiske daglige drift, som interne strategiske indsatsområder og projekter. Opgaverne vil være meget alsidige og tilrettelægges i samråd med direktøren og økonomichefen. Stillingen er på ca 15 timer ugentligt og dit ansættelsessted vil være vores flotte nybyggede hovedkontor i Ørestad.

Forventelige faste opgaver vil bl.a. omhandle:

 • Forberedelse og klargøring af driftsmøder
 • Ugentlig og månedlig rapportering af performance og divisionsreviews
 • Implementering, eksekvering & opfølgning på strategiske indsatsområder
 • Opfølgning på projekter og identificering af projektrisici
 • Opfølgning på kundetilfredshed
 • Udarbejde og udsende divisionens nyhedsbreve
 • Mødeplanlægning
 • Generelt analytiske ad hoc opgaver

Du vil konkret hjælpe divisionsledelsen med at holde overblik i en hverdag med mange bolde i luften i en større virksomhed på en spændende udviklingsrejse. Du kommer til at arbejde i et spændende felt mellem divisionsledelse og linjeledelse, med meget varierende opgaver på strategisk, taktisk og operationelt niveau. Du kommer ligeledes til at opleve den dynamik, der hersker i en flad struktur med mange opgaver og ambitioner.

 

Om dig…

Du er i slutningen af din bachelor eller starten af din kandidat indenfor Cand.merc. Cand.oecon. Cand.polit. Cand.polyt. eller tilsvarende med 2-3 års relevant erfaring. Du har muligvis allerede erfaring fra en tilsvarende stilling eller virksomhed og besidder en god kommerciel forretningsforståelse.

 

Du har gode Excel- og Powerpoint kompetencer kombineret med stærke formidlingsevner, så det komplekse gøres forståeligt og håndgribeligt. Koncernsproget er engelsk, hvorfor der er krav om, at du behersker engelsk i både skrift og tale. Du vil i hverdagen være i kontakt med mange mennesker. Derfor er det vigtigt, at du trives med dette, og at du er imødekommende og engageret i dit samarbejde med andre og er præcis i din kommunikation.

 

Hos Sweco føler ingen sig hævet over nogen opgave - den som har evnen har opgaven. Det er derfor vigtigt, at du forstår værdien af alle opgaver, og at du selv uden betænkning tager fat, hvor du kan bidrage.

Du har fokus på resultater og sker der noget uventet i dine projekter, skaber du dig hurtigt et overblik og handler.

 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

I Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. I Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt Direktør Jeppe Madsen +45 27236984 eller økonomichef Kasper Borg Larsen +45 91377138, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 31. januar 2019. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)