Studentermedhjælp til HR

Studentermedhjælp til HR

Serviceområde
HR
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2017 - 10 - 27

Er du studerende på en HR uddannelse, er her en mulighed for at få praktisk erfaring i en HR afdeling.

Swecos HR afdeling er et velfungerende team på 7 medarbejdere, der har ansvar for hele paletten af HR opgaver, lige fra rekruttering, personaleadministration, uddannelse og HR udviklingsprojekter.

Som Studentermedhjælp vil du primært skulle arbejde med rekruttering, men der er gode muligheder for at stifte bekendtskab med andre HR relaterede opgaver. Dine daglige opgaver vil f. eks være: 

 • Opslå stillingsannoncer i vores rekrutteringssystem (HR Manager)
 • Håndtering af uopfordrede ansøgninger
 • Lave LinkedIn søgninger samt tage kontakt til mulige kandidater
 • Oprettelse af nye medarbejdere i div. systemer samt kontraktskrivning
 • Support på planlægning og deltagelse i messer

Du skal kunne arbejde ca. 15 timer om ugen og vi er naturligvis fleksible ved eksamener og lignende.

Din nærmeste leder er HR Direktør Anne Løvenkjær Röder og dit ansættelsessted vil være vores kontor i Glostrup frem til 2018, hvor vi flytter i vores nybyggede hovedkontor i Ørestaden.    

Du brænder for HR og har erfaring med rekruttering

Du må meget gerne have prøvet at arbejde med HR tidligere, og hvis du har erfaring med rekruttering, search og headhunting, er det en klar fordel. Du er i gang med en uddannelse inden for HR og har en teoretisk viden, du kan bringe i spil. Du må gerne have nogle år tilbage af din uddannelse, så vi kan få glæde af dig i et stykke tid.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt Recruiter Katja Nordbirk på telefon 43 48 62 35 hverdage mellem kl. 9-10, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 27.10.2017. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stilling
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)