Struktureret CAD-ingeniør med ambitioner inden for BIM udvikling

Struktureret CAD-ingeniør med ambitioner inden for BIM udvikling

Serviceområde
Ingeniør
Region
København
Ansøgningsfrist
2020 - 07 - 17

Har du en stærk faglighed indenfor CAD, brænder for struktur, systematisering og koordinering samt har ambitioner om at udvikle dig inden for 3D modellering, parametrisk modellering og på et højere BIM niveau. Så har vi måske jobbet til dig.

Jobbet

Du vil blive en del af Swecos afdeling ”Broer & Tunneler”, og være tilknyttet faggruppen BIM. Afdelingen står overfor nye og spændende infrastrukturopgaver, herunder broer, tunneler, støjskærme og skybrudskonstruktioner. I divisionen Infrastruktur, som ”Broer & Tunneler” er en del af, samt de nordiske Sweco-lande, arbejdes der netop nu strategisk med 3D projektering, BIM, parametrisk modellering mv. og vi ønsker, at du skal bidrage aktivt til strategien.

Dine opgaver vil typisk være:

 • Koordinering af IKT-aftaler samt tegningsproduktion
 • Modellering af bygværker i 3D
 • Parametrisk modellering af div. bygværker
 • Rådgive og assistere projekter med BIM/CAD standarder
 • Bidrage med den strategiske udvikling af BIM og IKT i Infrastruktur-divisionen
 • Indgå i internationalt netværk for udviklingsarbejde indenfor BIM

Dit ansættelsessted bliver vores hovedkontor i Ørestaden. Men med mulighed for kortere ture internationalt.

Din profil

Du har en relevant uddannelse som ingeniør og e.l. har erfaring fra en tilsvarende stilling hos en rådgiver eller entreprenør.

Du forventes at:

 • have stor erfaring med koordinering af tegninger og 3D modellering i Microstation
 • have kendskab og gerne erfaring med Tekla
 • have ambitioner om at udvikle dig indenfor Rhino/Grasshopper og BIM arbejdsgange
 • have gode samarbejdsevner, både på dansk og engelsk
 • kunne arbejde selvstændigt, målrettet og struktureret
 • være udadvendt, positiv og løsningsorienteret
 • sætte din faglighed meget højt og have lysten til fortsat fokuseret udvikling
 • deltage i diverse netværk nationalt såvel som internationalt

Vi tilbyder dig
At blive en del af en afdeling, hvor vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er store personlige udfoldelsesmuligheder. En afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

Swecos afdeling ”Broer & Tunneler” løser opgaver over hele landet samt norden. Det stiller store individuelle krav til vores kompetencer og viden, hvorfor vi sætter stor pris på vidensdeling. Fagligheden inden for broområdet er samlet på Swecos kontorer i Ørestad, Odense og Aarhus, og projekterne løses i fællesskab - også med vores øvrige afdelinger i divisionen Infrastruktur. Inden for broområdet har vi et særlig tæt samarbejde med kollegerne i Norge, Finland og Sverige, og vi ser store muligheder i at udvikle samarbejdet omkring de nordiske projekter i fremtiden.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand, oprensning af forurening, biodiversitet mv. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt Alexander Bennedsen på 5372 1243 eller Kasper Arp på 4348 4504, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest den 17. juli 2020

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 17,000 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 20.6 billion (EUR 1.9 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm. www.swecogroup.com.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)