Strategisk tænkende rådgiver til fremtidens energisystem

Strategisk tænkende rådgiver til fremtidens energisystem

Serviceområde
Ingeniør
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 08 - 19

Hos Sweco Energi arbejder vi med at forme fremtidens energisystem i samarbejde med vores kunder. Vil du være med til at præge den rejse i samarbejde med kompetente kolleger fra hele Europa?

Sweco’s energiafdeling løser en lang række komplekse projekter inden for energisektoren, med fokus på fremtidens energisystem, den grønne omstilling, forsyningsfleksibilitet, integrationen mellem energisystemer, digital udvikling og nye rammevilkår. Vores arbejdstilgang er, at vi løser projekterne i et tæt og integreret samspil med vores kunder. Samtidig sikrer vi, at de kompetencer, der er i alle dele af Europas største ingeniør- og arkitektkoncern bliver bragt i spil, så vores kunder får den ypperste viden ind i projektet.

Vi søger dig, som vores nye kollega, hvis du har lysten og evnerne til at arbejde med strategisk rådgivning, udvikling af integrerede energi og klima løsninger, asset management som ledelsesværktøj i forsyningssektoren og digitalisering. Du vil komme til at arbejde med spændende projekter, der både udfordrer og giver værdifuld erfaring, samt skaber værdi for vores kunder og for samfundet. I denne spændende rolle hos os, får du faglige udfordringer og tæt sparring med nogle af de bedste og mest erfarne rådgivere i branchen.

Bring dine kompetencer og nysgerrighed i spil

Vi tilbyder dig en funktion, hvor du kan udfolde din erfaring med tolkning og bearbejdning af energidata, udvikling af integrerede energi og klimaløsninger samt strategisk rådgivning til energi og forsyningsselskaber. Dét kombineret med din nysgerrighed for at gøre tingene smartere, udgør grundstenen for din succes i rollen som asset manager og strategisk rådgiver hos  Sweco. Vi arbejder med innovative løsninger, for nogle af Danmarks største forsyningsvirksomheder og GIS-data er i højere grad blevet et uundværligt element i vores rådgivning. Det er derfor en forudsætning at du har erfaring og nysgerrighed inden for dette felt.

Dine primære arbejdsområder vil være:

 • Strategisk rådgivning indenfor forsyningsområdet
 • Asset Management for forsyningsvirksomheder
 • Kundepleje og markedsudvikling
 • Teknisk Due Diligence
 • Strategisk energiplanlægning, klima-, energi- og varmeplanlægning- herunder policy analyser, virksomheds- og samfundsøkonomiske analyser
 • GIS-analyser og databehandling ifm. energi, varmeplanlægning, og nationale screeninger

Du vil få stor mulighed for at tage ansvar for de kunder du samarbejder med og deres projekter. Du vil i høj grad  komme til at forme din egen udvikling og karrieresti. Du får muligheden for at kunne arbejde både selvstændigt og sammen med de dygtigste kolleger i branchen og du kommer ligeledes til at opleve den dynamik, der hersker i en flad struktur med mange og spændende opgaver.

Om dig…

Vi leder efter en kollega, der kan bruge sin faglighed til at håndtere strategiske og komplekse problemstillinger, og samtidig formidle dem letforståeligt og som også – nu eller på sigt – kan indgå i rådgivning og sparring til vores kunder på ledelsesplan.  Du er fokuseret og kigger i høj grad ind i innovation og udvikling og du dyrker nysgerrigt  din egen faglighed inden for dette felt. Du har forventeligt +10 års erfaring på energiområdet med energisystemer og forsyning.. Derudover er det vigtigt at du kender din hjemmebane indenfor forsyningssektoren (afløb, gas, vand, fjernvarme, el eller lignende) og ønsker at holde fast i din faglighed indenfor det felt.

… og dine nye kolleger

Dine kolleger i ”Energi” er alle imødekommende og engagerede i deres samarbejde med andre . I Sweco er vores tilgang til projekterne, at den som har evnerne, har opgaven. Det er derfor vigtigt, at du forstår værdien af alle opgaver, og at du selv uden betænkning tager fat, hvor du kan bidrage - og sker der noget uventet i dine projekter, skaber du dig hurtigt et overblik og handler. Vi bruger hinanden til sparring på projekterne og drøfter løsningsmuligheder med hinanden i en åben og tværfaglig tilgang.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt Ask Brüel på mail: asktonsgaard.bruel@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Send din ansøgning og CV elektronisk via linket med relevante dokumenter i dag eller senest den 19. august. 2019.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)