Stærk vejfaglig projektleder

Stærk vejfaglig projektleder

Serviceområde
Ingeniør
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2018 - 06 - 25

Brænder du for at arbejde med nogle af vej- og anlægsbranchens mest spændende og udfordrende projekter sammen med et unikt team af dygtige, kvalitetsbevidste, topmotiverede og højt fagligt udviklingsorienterede kolleger? Så er det lige dig, vi leder efter til at planlægge og designe fremtidens  mobilitetsknudepunkter i byer og samfund.

Kundens vision, vores mission

Som projektleder i Roads East kommer du sammen med os til at arbejde med nogle af de mest højaktuelle infrastrukturprojekter i branchen, hvor Sweco allerede nu sætter fingeraftryk på fremtidens byudvikling, bl.a. igennem højprofilerede projekter som Fjordforbindelsen i Frederikssund, byggemodningsprojekter for blandt andet Hillerød Kommune samt planlægningsopgaver for adskillige kommuner på Sjælland.

For at projekterne udvikler sig planmæssigt og med høj grad af involvering på tværs, arbejder vi tæt sammen med kunden og som afdeling – et samarbejde, hvor du vil få en nøglerolle, således kunderelationer fastholdes og udvikles gennem faglig sparring og tillidsbaseret rådgivning. Ligeledes styres teamet med rolig hånd i alle faserne fra planlægning til eksekvering.

Er du…?

 • Resultat- og handlingsorienteret med struktureret fokus på top-leverance af dine projekter
 • Udadvendt, ansvarsbevidst, samarbejdssøgende og kommunikativ i din dialog internt og eksternt
 • Omstillingsparat og positiv overfor nye udfordringer både personligt og projektrelateret
 • I stand til at bevare overblikket samt sikre koordinering af grænseflader og overholdelse af kvalitet, økonomi og tidsplanens milepæle – også når det går stærkt
 • En selvstarter, der med engagement og drive, ser muligheder, inspirere teamet og kan være med til at udvikle innovative og kreative løsninger

… Så indeholder du mange af de kvaliteter, vi søger og som dine kommende kolleger også indeholder!

Vi søger dig, som er erfaren projektleder - sandsynligvis med baggrund som vejingeniør inden for rådgiverbranchen, hvor fx byrums- og cykelprojekter, mobilitetsknudepunkter og større anlægsopgaver har haft dit fokus.

 

Kollegerne og afdelingen

Vores arbejdsmiljø er uformelt og afstanden fra den enkelte medarbejder til ledelsen er kort. Vi sætter stor pris på den enkeltes initiativ, men vægter det tværfaglige samarbejde og sparring højt, hvorfor du også får også adgang til en it-platform, der giver dig adgang til sparring og viden overalt i Sweco-koncernen – også på tværs af landegrænser.

Roads East er afdelingen hvor du kan gøre det meste, hvis du har lyst til mere. Med andre ord, får du et spændende job i et inspirerende og tværfagligt miljø med gode, karrieremæssige muligheder for faglig og personlig udvikling - med ansvar for dine egne projekter og kundekontakter.

 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

 

Sådan kommer du videre

Er du interesseret og vil du vide mere om stillingen og dens mange muligheder og udfordringer, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Jimmy Bloch Sørensen på telefon  +45 2262 8948 eller mail  jimmybloch.sorensen@sweco.dk@sweco.dk.

For lære ham bedre at kende kan du klikke her.

Brug knappen "Søg stilling" for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest den 25.06.18.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq. Stockholm

Søg stilling
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)