Sr. Broingeniør til projektering- og projektledelse af anlægskonstruktioner

Sr. Broingeniør til projektering- og projektledelse af anlægskonstruktioner

Serviceområde
Ingeniør
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 06 - 30

Bliv en del af Swecos broafdeling, hvor du både får ansvar, spændende broprojekter, kompetente kolleger og naturligvis en tydelig karrierevej. Vores broafdelinger arbejder med 3D og dyrker et samarbejde og vidensdeling med vores nordiske kolleger. Vil du også tættere på internationale projekter og have en stærk medarbejderbase i ryggen, så søg nederst på linket og bliv en del af Sweco – Europas største rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed.

Bliv en del af stærkt og tæt samarbejdende bromiljø
Afdelingen Bridges & Tunnels hos Sweco løser opgaver over hele landet for alle broejere og i alle faser af konstruktionernes levetid. Det stiller store krav til vores samlede kompetencer og viden, som vi gerne deler med hinanden. Fagligheden inden for broområdet er samlet på Swecos kontorer i København, Odense og Aarhus og projekterne løses i fællesskab - også med vores øvrige afdelinger i divisionen Transportation & Mobility samt kolleger i Norden.

Med udgangspunkt i din erfaring indenfor broer tilbyder vi en stilling i vores team i København med en stor grad af ansvar, hvor man driver opgaver selvstændigt og i teams. Der vil være en stor berøringsflade både eksternt og internt. Stor frihed til – sammen med teamet - at planlægge og styre sin egen tid.

Du vil indgå i et engageret team med et stærkt sammenhold, stor lyst til at dele viden og erfaring og altid med god stemning og fælles arbejdsmiljø.

 

De primære ansvarsområder og arbejdsopgaver

Ud fra din interesse og erfaring vil du få roller som projekt-, projekterings- eller fagleder. Vi søger derfor erfarne ingeniører, der sammen med resten af afdelingen løser opgaver inden for rådgivning ift. driftsfasen, reparation, ombygning og nyanlæg m.v. af broer og anlægsbygværker.

 Ud fra din erfaring og interesse vil din stilling hos os bl.a. inkludere:

 • Projektleder ansvar
 • Kundekontakt; samarbejde og opfølgning
 • Egne sager fra A-Z
 • Projektering og fagtilsyn på reparation/ombygning/udskiftning af broer ejet af BDK, VD og kommuner – stort spektrum af opgaver, indhold og størrelse
 • Fagtilsyn på reparationsprojekter på større og mindre broer i landet
 • Eftersyn; general- og særeftersyn i Danmark og Norge
 • Opgaver indenfor drift og reparation af broer
 • Projektering/dimensionering eller opfølgning med udførelse på norske nyanlæg


Din profil

Du er ingeniør og kommer sandsynligvis fra en lignende stilling hos en rådgiver med erfaring indenfor anlægskonstruktioner gennem +10 år. Du har en faglig indsigt i fagområdet ”broer og tunneler” og erfaring med projektering af sådanne konstruktioner. Det er kun en fordel, hvis du har interesse for automatisering og digitale værktøjer – vi arbejder nemlig aktivt med at være forrest i feltet, når vi tænker moderne løsninger.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning

Kontaktinformation

Kontakt afdelingschef Morten Leger Larsen på mobil tlf. 27236608/mail: mortenleger.larsen@sweco.dk eller Teamleder William Rosengaard på tlf.: 91377360/mail: william.rosengaard@sweco.dk. Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Og brug linket til højre for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest 30. juni 2019. Vær venligst opmærksom på, at vi indkalder til samtaler løbende.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)