Sr. Broingeniør - fagansvarlig for statiske beregninger

Sr. Broingeniør - fagansvarlig for statiske beregninger

Serviceområde
Ingeniør
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2018 - 06 - 25

Er du en erfaren broingeniør med stærke kompetencer inden for statiske beregninger, og ønsker du fagansvar på spændende broprojekter i Europas største rådgivende ingeniørvirksomhed? Så glæder vi os til at høre fra dig.

En stilling med betydning

Afdelingen Bridges & Tunnels hos Sweco løser opgaver over hele landet for alle broejere og i alle faser af konstruktionernes levetid. Det stiller store krav til vores samlede kompetencer og viden, og vi deler gerne med hinanden. Fagligheden inden for broområdet er fordelt på Swecos kontorer i Glostrup, Odense og Aarhus og projekterne løses i fællesskab - også med vores øvrige afdelinger i divisionen Transportation & Mobility. Dit ansættelsessted bliver vores kontor i Glostrup - senere Ørestaden, hvor vi flytter i nybygget domicil i løbet af 2018.

I afdelingen løfter vi opgaver der bl.a. omfatter vigtige trafikknudepunkter, der binder Danmark sammen - Fx Fjordforbindelsen, Den Fynske Motorvej og motorvejen ml. Regstrup og Kalundborg. Kort sagt vores arbejde har dagligt stor betydning for rigtig mange mennesker.

Dig og jobbet

I stillingen bliver du en vigtig del af afdelingen for Broer og Tunneler, og refererer til gruppelederen. Dit primære ansvarsområde vil være inden for dimensionering og projektering af brokonstruktioner og dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere:

 • Fagligt ansvar for statiske beregninger af broer og anlægskonstruktioner
 • Dimensionering og projektering af brokonstruktioner samt arbejde med CAD-modeller i såvel 2D som 3D
 • Specialistopgaver inden for broer- også på tværfaglige projekter
 • Kvalitetssikring af beregninger
 • Agere fagleder på større tværgående infrastruktur projekter

Du kommer sandsynligvis fra en anden rådgiver med solid erfaring fra arbejde med brokonstruktioner, og gerne 10-15 års erfaring med statiske beregninger. Du har lyst til nye udfordringer i en virksomhed i vækst, hvor du får ansvar og stor indflydelse på udviklingen inden for dit fagområde. Du skal samtidig trives med at lære fra dig i form af sparring og vejledning til øvrige kolleger.

Dig og afdelingen

I Sweco bestræber vi os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er store personlige udfoldelsesmuligheder. Bridges & Tunnels er en afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvarstagen. Vi nyder vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab både internt i afdelingen og tværs i divisionen. 

 Sådan kommer du videre

Kontakt gruppeleder William Rosengaard på 43486408, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Tryk ”Søg stilling” for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 25.06 2018.

Hvis du vil vide mere om Williams vej ind i Sweco, så klik her.

 

 

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq. Stockholm

Søg stilling
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)