Skitserende arkitekter til Årstiderne Arkitekters jyske tegnestuer

Skitserende arkitekter til Årstiderne Arkitekters jyske tegnestuer

Serviceområde
Design
Region
Vestdanmark
Ansøgningsfrist
2019 - 03 - 31

Vil du gerne være en del af en ambitiøs og professionel arkitektvirksomhed og være med til at udvikle fremtidens byggeri? Vi søger skitserende arkitekter til Årstiderne Arkitekters jyske tegnestuer i Aarhus, Silkeborg og Herning.

Vi har travlt med at løse spændende projekter indenfor vores faglige felter og leder efter arkitekter, som brænder for at arbejde kreativt med projekterne og som kan balancere flere ad gangen.

Vi udvikler spændende projekter, der ofte omfatter både boliger, retail og erhverv, hvor alle funktioner skal bindes sammen i et stærk konceptuelt og æstetisk greb.

Senest har vi vundet projektet ”Sygehusgrunden” -  en ny central bydel i Herning, ”Rantzausbakke” i Horsens – et 37.000 m2 stort boligområde med fokus på fællesskaber, og møder mellem mennesker, i et naturskønt område samt ”UN17 Village” på ”Spidsen” i Ørestaden, som både visionært og ambitiøst sætter en standard for Årstiderne Arkitekters formåen som tegnestue.

Du får ansvar og indflydelse

Du vil få et job med mulighed for stor selvstændighed og indflydelse. Du vil komme til at arbejde med udfordrende projekter af vidt forskellig karaktér sammen med engagerede og dygtige kollegaer i et uhøjtideligt arbejdsmiljø.

Du vil:

 • Indgå i et fagligt dygtigt projektteam med tæt samarbejde under ledelse af en projektleder
 • Bidrage positivt til udarbejdelsen af den gode arkitektur og sikre at kundens forventninger indfries
 • Få store udviklingsmuligheder og en stejl læringskurve på spændende og anerkendte projekter, uanset hvor du er i dit karriereforløb.

Om dig

Du er en ambitiøs arkitekt, gerne nyuddannet, med stærke formgivningsevner og en udpræget æstetisk sans. 

Vi lægger stor vægt på dine kommunikative evner og at du er god til at visualisere og præsentere dine arkitektoniske visioner. Du har stor samarbejdslyst og evner at sætte dig ind i en given opgave og sammen med det øvrige team tager du ansvar for projektets udarbejdelse og indfrielse af kundens forventninger.

Vi forventer derudover, at du har kendskab til Revit, AutoCAD og Adobe programmerne.

Kontaktinformation

Send din ansøgning og CV samt relevant portofolio via nedenstående link ”Søg jobbet”. Vi holder løbende samtaler og besætter stillingerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Produktionschef Rikke Hou-Vangsaae på tlf. +45 60211586 eller rhv@aarstiderne.dk

Du bliver en del af vores jyske tegnestuer, med placering enten i Aarhus, Silkeborg og Herning der tilsammen tæller 150 medarbejdere. Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med 250 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Årstiderne Arkitekter er en del af Sweco – Europas førende virksomhed indenfor ingeniørrådgivning og arkitektur med 15.000 medarbejdere og 1.300 arkitekter på verdensplan. Det betyder, at du som sagsarkitekt vil blive en del af en stor, multidisciplinær rådgivningsvirksomhed, hvor du får mulighed for at samarbejde og vidensdele på tværs af fagligheder og projekter

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)