Sikringstekniker til Swecos voksende rails afdeling

Sikringstekniker til Swecos voksende rails afdeling

Serviceområde
Ingeniør
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 02 - 28

Er du en erfaren sikringstekniker og ønsker du en specialistrolle med større ansvar og mulighed for at udvikle dit fagområde?

Swecos Rails-afdeling søger lige nu en dygtig sikringstekniker/-specialist, med lysten til at udbygge sin faglighed yderligere i rollen som sikringsspecialist. Har du lyst til at bygge et fagområde stærkt op i samspil med gode kolleger, der ligesom du værdsætter faglig sparring og ansvarstagen i sine opgaver. Så er du måske vores nye kollega.

I Sweco står vi over for nye og spændende infrastrukturopgaver i både ind- og udland og samtidig udbygger vi hele tiden vores position i markedet inden for jernbaneprojekter. Det stiller store krav til vores samlede kompetencer og viden og vi er derfor ambitiøse omkring vores vækstmål i afdelingen. Vi ønsker naturligvis også, at du byder ind med netop dine spidskompetencer på sikringsområdet.

Dig og jobbet

I afdelingen, som alle sidder i Ørestaden, løser vi opgaver over hele landet og i fællesskab – med bl.a vores svenske kollegaer løser vi opgaver indenfor spor, sikring, stærkstrøm og mange andre discipliner indenfor jernbanen

I stillingen bliver du en vigtig del af den voksende afdelingen ”Rails”. Du vil især blive afdelingens specialist på området og vil, med din praktiske baggrund, kunne komme med vigtige faglige input til sikringstekniske opgaver. Du vil naturligvis også indgå i jernbaneprojekter ift. både projektering og anlægsteknik. Da vi er en afdeling i vækst med stadig flere opgaver, vil du også være personen vi kan dygtiggøre endnu mere indenfor fx CAD-projektering og baneteknik.

Som sikringsspecialist bliver dine kerneopgaver:

 • Sikringstekniske opgaver
 • Håndtering af konkrete projekteringsopgaver
 • Tilsynsopgaver og korrespondance med entreprenører
 • Ibrugtagning

Du har brugt din uddannelse som sikringstekniker, sikringsmontør eller ingeniør i dit virke fra en anden rådgiver eller entreprenør, hvor du har en håndfuld års erfaring fra arbejde med sikringsopgaver -derudover vil erfaring og viden om følgende være et plus:

 • CAD-Kendskab
 • DSB 64,69, 72 (gruppeanlæg)
 • SR-2 sikring

Dig og afdelingen

I Sweco bestræber vi os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er store personlige udfoldelsesmuligheder. Rails er en afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvarstagen. Vi nyder vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab både internt i afdelingen og tværs i divisionen.

Sådan kommer du videre
Kontakt afdelingschef Morten Leger Larsen på 43486608 eller Projektchef Roland Sørensen på 53721166 , hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Og brug linket til højre for at sende din ansøgning med relevante dokumenter snarest. Vi holder løbende samtaler med relevante ansøgere.

Sweco plans and designs tomorrow’s communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europe’s leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)