Senior international water sector expert (Danish)

Senior international water sector expert (Danish)

Serviceområde
Ingeniør
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 11 - 07

Er du erfaren indenfor vand- og spildevandsprojekter, og vil du være med til at gør en vigtig forskel for byer og befolkninger igennem implementeringen af internationale vand- og klimaprojekter? Så er du måske den seniorekspert, vi søger til Swecos Internationale Division.

Vi har vækst i den Internationale Division, men mangler stadig dig på holdet! Vi leverer teknisk assistance og ingeniørydelser på IFI finansierede projekter, primært i Afrika, Asien og Europa og har fokus på bæredygtig udvikling af fremtidens byer og samfund. Vi er særligt efterspurgte på området for vand- og klimatekniske løsninger og mangler derfor endnu en dygtig kollega med international erfaring. Hos os får du derfor lov at arbejde i et spændende felt af komplekse faglige udfordringer i lande, hvor din viden og erfaring vil gøre en mærkbar forskel.

En ekspertrolle med faglig sparring og teamwork

Med din omfattende erfaring fra anlægstekniske projekter vil du bidrage som en fagekspert til implementeringen af større vand- og klimaprojekter. Ligeledes vil det være en kerneopgave at bidrage med sparring og coaching af dine kolleger i forbindelse med implementeringen af vores projekter.

Din rolle vil bl.a. omfatte:

 • Projektledelse og fagligt ansvar ved implementeringen af internationale projekter.
 • At agere som professionel rådgiver og yde sparring på tekniske spørgsmål, metoder og løsninger.
 • Samarbejde med projektchefer, projektdeltagere, styregrupper og andre kolleger.
 • Løbende involvering, koordinering og samarbejde med interne og eksterne interessenter.
 • Deltagelse i tilbudsarbejde og forretningsudvikling i samspil med kolleger.
 • Kvalitetssikring på projekter inden for dit fagområde.

Selvom du har omfattende erfaring fra vand- og klimaprojekter og således er selvkørende, er sparring, teamwork og videndeling med andre kolleger forsat naturligt for dig. Desuden lægger vi vægt på, at du har væsentlig international erfaring, så selvom din ansættelse vil være på vores kontor i Ørestaden, skal du forvente en del rejseaktivitet med kortere eller længerevarende projektophold.

Vores arbejde spænder fra de tekniske aspekter af projekterne – såsom feasibility studier, design og byggeherretilsyn til kapacitetsopbygning i ministerier og udarbejdelse af klimaplaner og due diligences.

Vi yder rådgivning og løser opgaver på tværs af projektcyklussen i Sri Lanka, Myanmar, Vietnam, Centralasien og flere lande i Afrika indenfor hovedområderne: Rent vand og spildevand, transport infrastruktur, energi, uddannelse, klima & ESIA samt kapacitetsopbygning.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning

Kontaktinformation

Kontakt afdelingschef Thomas Fleurine Sørensen på mail thomasfleurine.sorensen@sweco.dk , hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Send din ansøgning og CV elektronisk via linket med relevante dokumenter i dag eller senest den 07. november.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16.000 employees across Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)