Senior HR Business Partner til førende international rådgivende virksomhed

Senior HR Business Partner til førende international rådgivende virksomhed

Serviceområde
HR
Region
København
Ansøgningsfrist
2019 - 02 - 17

Vil du stå i spidsen for ledelsesrådgivning på kompetenceudvikling og andre vigtige indsatsområder i tæt samarbejde med vores landeledelse og dine kolleger i HR? Så er du måske vores nye HR Senior Business Partner. Sweco vokser og har store ambitioner for fremtiden, så vi har travlt i hele forretningen, og der sker rigtig mange spændende ting hos os. Vores ambitioner om vækst er høje - ambitioner du som Senior HR Business Partner skal være med til at indfri. God ledelse spiller en afgørende rolle ift. at nå vores ambitiøse målsætning, så kan du levere strategisk rådgivning på et højt niveau, og har du lyst til at være med til at sikre, at Sweco er godt rustet til fremtiden, så er det måske lige dig, vi mangler.

Du kommer tæt på forretningen og skal bidrage til nogle af vores vigtigste strategiske indsatsområder

I dag er vi 10 medarbejdere i HR-afdelingen, der arbejder med hele paletten inden for HR sammen med forretningen. Sweco er organiseret i fire forretningsområder, og du får et tæt samarbejde med din divisionsdirektør og lederne i den division, du bliver tilknyttet. Foruden lederne i divisionen får du også et tæt samarbejde med de tre andre HR Business Partnere, din rekrutteringspartner og dine andre kolleger i HR.

Decentralized responsibility ligger som grundsten i vores DNA, og du skal blandt andet sammen med vores landeledelse være med til at implementere et nyt rammeværktøj for ledelse i Sweco, og forankre det i hele organisationen, foruden dine almindelige opgaver, som Senior HR Business Partner.

Dine opgaver vil spænde vidt, og du kommer som tidligere nævnt, til at arbejde tæt sammen med ledelsen i dit forretningsområde samt andre relevante interessenter i vores organisation. Dine primære opgaver indebærer:

 • Understøtte udvikling og styrkelse af ledelseskraften i divisionen
 • Strategisk sparring og udvikling af ledelsen i dit forretningsområde
 • Implementering af Swecos ledelsesstrategi
 • Implementering af HR årshjulaktiviteter
 • Deltage i divisionens ledermøder
 • Drive kompetenceudviklings- og onboardingprocesser på tværs af divisionerne
 • Sparring med HR-teamets øvrige HRBP
 • Juridisk ledersparring

Du har værktøjerne i orden og erfaring fra en performanceorienteret organisationskultur

Vi søger dig, der kan yde ledelsesrådgivning på både et operationelt og strategisk niveau, og som kan være med til at udvikle ledelseskraften i Sweco men samtidig have hænderne i maskinrummet. Du har formentlig en længere videregående uddannelse kombineret med solid erfaring med rollen som HR Business Partner fra en performanceorienteret kultur, hvor forventningerne er høje, og hvor du har vist solide resultater inden for change management, talent management og organisationsudvikling. M&A- og virksomhedsintegrationserfaring vil også være en fordel.

Med dit kommercielle mindset, dine stærke kommunikative evner samt dine proces- og faciliteringskompetencer, har du velfunderede metoder til at skabe udvikling. Med din indlevelse, forretningsindsigt og personlige autoritet, kan du skabe tillidsfulde relationer i hele forretningen. Du har høje ambitioner og kvalitetskrav til det arbejde, du leverer. Du holder ikke på din viden og dine idéer – men er en tæt sparringspartner både for lederne og for dine kolleger i HR. Du er vant til, at arbejdsdagen og dine prioriteter kan ændres sig hurtigt. Du nyder at få noget fra hånden og trives med forskellige opdragsgivere og den kompleksitet, dette giver. Du bidrager i hverdagen med et godt humør og gå-på-mod.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt HR-direktør Kristian Teglbjærg på telefon 2844 3337, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Benyt linket ”søg stillingen” for at sende os din ansøgning og dit CV samt øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 17. februar 2019. 1. samtaler forventes gennemført d. 18-19. februar så send gerne din ansøgning snarest muligt.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 15,000 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)