Senior frontend-udvikler til vores softwareudviklingsteam i Kolding

Senior frontend-udvikler til vores softwareudviklingsteam i Kolding

Serviceområde
It
Region
Kolding
Ansøgningsfrist
2018 - 03 - 05

Har du lyst til at arbejde med lækkert design og brugervenligt software? Brænder du for at gøre tingene endnu bedre i morgen, end vi gjorde i dag? Så kan du meget vel være vores nye Senior frontend-udvikler.

Du er faglig stærk, og har fokus på samarbejde
Vi har travlt med mange spændende udviklingsprojekter inden for softwareløsninger til primært kommuner og lufthavne, og vi har flere ambitiøse vækstplaner for de kommende år.

Som Senior fronted-udvikler vil du blive tilknyttet udfordrende projekter og være med til at styrke vores team med din ekspertise.

Du bliver en del af Sweco Pavement Consultants, der har afdelinger i Danmark, Tyskland, Norge, Sverige og Tjekkiet. Vi er markedsledende og den største udbyder af Asset og Pavement Management Systemer (RoSy®) i Europa.

Erfaring med HTML, CSS og Javascript

Du er en dygtig udvikler der har fuldstændigt styr på HTML, CSS og Javascript. Du har i løbet af årene fulgt den udvikling, der er sket med frontend-udvikling og er god til at balancere ”bleeding-edge” og stabilitet.

Yderligere har du kendskab til en CSS Pre-Processor og en holdning til, hvordan man udnytter denne til at lave logisk opbygget, genanvendelig styling. Du har ligeledes erfaring fra en tilsvarende stilling, og en lyst til at udvikle dig selv og virksomheden.

For at du bliver en succes i jobbet er det en fordel, at du kan arbejde selvstændigt, er lærenem og villig til at lære noget nyt.  Du trives i et miljø, hvor vi forventer, at tingene bliver færdig rettidigt i den rette kvalitet. Du har stærke kommunikative evner også på engelsk, og tysk vil være en fordel men ikke et krav. Vi arbejder bl.a. med systemerne React, Webpack, Typescript og OpenLayers, GIS så erfaring med disse er en fordel, men ikke et krav.

Softwareudviklingsteamet - en afdeling med masser af vækstpotentiale

Vi er i gang med en forandring i softwareudviklingen og arbejder med et platformsskifte. Du vil i den forbindelse få stor mulighed for at præge udviklingen af denne proces.

Sammen skaber vi innovative løsninger for at sikre en bæredygtig fremtid for vores kunder. Vi er engagerede og løsningsorienterede uden at gå på kompromis med vores integritet. Vi sikrer, at vores medarbejdere udnytter deres fulde potentiale og kreativitet. Det skaber de bedste løsninger og værdi for vores kunder og medarbejdere.

Du vil blive en del et stærkt engageret team med dygtige kolleger, der arbejder i en uformel arbejdsform. En uformel arbejdsform i tæt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads kan du kontakte Head of Software Development Martin Regner Larsen på telefon 8228 1415. Brug linket for at sende os din ansøgning og CV i dag eller senest d. 5. marts 2018. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stilling
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)