Senior frontend-udvikler

Senior frontend-udvikler

Serviceområde
It
Region
Kolding
Ansøgningsfrist
2018 - 10 - 14

Brænder du for lækkert design og brugervenligt software? Brænder du for at gøre tingene endnu bedre i morgen end vi gjorde i dag? Så har vi måske jobbet til dig.

Sweco Pavement Consultants har afdelinger i Danmark, Tyskland, Norge, Sverige og Tjekkiet og er en del af den internationale rådgivende ingeniørvirksomhed Sweco. Vi er markedsledende og den største udbyder af Asset og Pavement Management Systemer (RoSy®) i Europa. Vi har travlt og har ambitiøse vækstplaner for de kommende år.

I den forbindelse søger vi en frontend-udvikler til at styrke vores team, der udvikler webbaserede softwareløsninger til primært kommuner og lufthavne.

Vi forventer at du er en dygtig udvikler med fuldstændigt styr på html, css og Javascript. Du har fulgt den udvikling der er sket med frontend-udvikling over de seneste år og er god til at balancere ”bleeding-edge” og stabilitet. Vi er i gang med et platformsskifte, så du vil få stor mulighed for at præge udviklingen. Vi arbejder bl.a. med React, Webpack, Typescript og OpenLayers, så erfaring med disse er en fordel, men ikke et krav.

Du har erfaring fra en tilsvarende stilling, men vil gerne udvikle dig selv – og firmaet. Du ved hvordan man bruger en css pre-processor og har en holdning til hvordan man udnytter en sådan til at lave logisk opbygget, genanvendelig styling.

Dine personlige egenskaber er, at du

 • Kan arbejde selvstændigt.
 • Brænder for at udvikle dig selv – og firmaet.
 • Trives i et miljø hvor vi forventer at tingene blive færdigt til den rigtige tid i den rigtige kvalitet.
 • Kan kommunikere på dansk og engelsk. Tysk vil være godt, men ikke et krav.
 • Erfaring med GIS er et stort plus.

Vi tilbyder dig at blive en del af en international virksomhed med stor professionel tyngde. Sammen skaber vi innovative løsninger for at sikre en bæredygtig fremtid. Vi er engagerede og løsningsorienterede uden at gå på kompromis med vores integritet. Vi sikrer, at vores medarbejdere udnytter deres fulde potentiale og kreativitet. Det skaber de bedste løsninger og værdi for vores kunder og medarbejdere.

Derudover får du:

 • En uformel arbejdsform i tæt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger
 • Frokostordning med mulighed for at købe mad med hjem
 • Sundhedsordning
 • En stilling i et firma med stor faglig spændevidde og international orientering
 • Løn og vilkår, der svarer til de stillede krav og dine kvalifikationer.

Kontaktinformation

Sådan kommer du videre Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads kan du kontakte Head of Software Development Martin Regner Larsen på telefon 8228 1415. Brug linket for at sende os din ansøgning og CV i dag eller senest d. 14. oktober 2018. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)