Rekrutteringspartner til førende international rådgivende virksomhed

Rekrutteringspartner til førende international rådgivende virksomhed

Serviceområde
HR
Region
Glostrup
Ansøgningsfrist
2018 - 03 - 06

Sweco vokser og har store ambitioner for fremtiden, så vi har travlt i hele forretningen, og der sker rigtigt mange spændende ting hos os. Vores ambitioner om vækst er høje - ambitioner du som rekrutteringspartner skal være med til at indfri. Kan du finde og tiltrække Danmarks bedste ingeniører og arkitekter i markedet, og har du lyst til at være med til at sikre, at Sweco er godt rustet til fremtiden, så er det måske lige dig, vi mangler.  

Du kommer tæt på forretningen
Vi er pt. 8 medarbejdere i HR-afdelingen, der arbejder med hele paletten inden for HR sammen med forretningen. Sweco er organiseret i divisioner, og du får et tæt samarbejde med lederne i de divisioner, du bliver tilknyttet. Vi har for nylig implementeret en ny rekrutteringsproces, som vi er godt i gang med at forankre i organisationen, og det fortsatte arbejde bliver du også en vigtig del af. 

Du kommer til at bruge rigtig mange af de værktøjer, der kan være i en rekrutteringsrygsæk. I Sweco er det en del af ledelsesansvaret at sikre de rette ressourcer, men vi tager stort ejerskab for at sikre en god proces. Det betyder, at vi lægger vægt på grundige opstartsmøder, strukturerede interviews og kvalitative testsamtaler. Derudover udarbejder vi annoncer, searcher efter og kontakter kandidater i markedet om nødvendigt, bruger aktivt leads og netværk mv. Igennem hele rekrutteringen er du lederens rådgiver og sparrer med dem om de mest optimale tiltag i netop deres rekruttering. 

Sammen med din rekrutteringskollega er du også ansvarlig for at planlægge og deltage i employer branding rettede HR-aktiviteter såsom f.eks. messer, og derfor er det også noget, du har erfaring med at planlægge og deltage i. Dette gør vi selvfølgelig i tæt samarbejde med vores kolleger i Kommunikationsafdelingen. Herudover er du også medansvarlig for håndtering af uopfordrede ansøgninger, eksterne leverandører og potentielle samarbejdspartnere, rammeaftaler, emnebanker, referrals m.m.   

Pt. har vi til huse i vores hovedkontor i Glostrup, men senere på året flytter vi ind i vores nye hovedkontor i Ørestad. 

Du har værktøjerne i orden og erfaring fra en performanceorienteret kultur
Du har en længere videregående uddannelse kombineret med solid erfaring med rekruttering. Den erfaring har du fra en lignende stilling som rekrutteringskonsulent/rekrutteringspartner - både fra en intern HR-funktion og fra search & selection-branchen. Du har erfaring med at arbejde i en performanceorienteret kultur, hvor forventningerne er høje, og hvor du har vist solide resultater. Du har erfaring med pipeline management, kender værdien af at kandidaterne oplever et professionelt møde med virksomheden og har gerne erfaring med HR Manager samt PI og (P)LI, der er de værktøjer, vi bruger. 

Du har høje ambitioner og kvalitetskrav til det arbejde, du leverer til lederne. Du holder ikke på din viden og dine idéer – du er en tæt sparringspartner både for lederne og for dine kolleger. Du er vant til, at arbejdsdagen og dine prioriteter kan ændre sig hurtigt. Du nyder at få noget fra hånden og trives med forskellige opdragsgivere og den kompleksitet, dette giver. Du bidrager i hverdagen med et godt humør og gå-på-mod. 

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt HR-direktør Anne Løvenkjær Röder på telefon 5372 1207 eller rekrutteringspartner Katja Nordbirk på telefon 4348 6235, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Benyt linket ”søg stillingen” for at sende os din ansøgning og dit CV samt øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 6. marts 2018.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 14,500 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 16.0 billion (EUR 1.7 billion) (pro forma 2015). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)