Receptionist/sekretær - Aalborg

Receptionist/sekretær - Aalborg

Serviceområde
Administration
Region
Aalborg
Ansøgningsfrist
2019 - 09 - 28

Som receptionist/sekretær på vores kontor i Aalborg får du et job med en stor kontaktflade, da du skal supportere alle kolleger og leverandører i huset og være med til at sikre, at de bliver taget godt imod og hjulpet videre på professionel og imødekommende vis.

Derudover vil dine primære opgaver være som følgende:

 • Bemanding af reception og telefonbetjening
 • Sekretærassistance til huset
 • Koordinering af løbende driftsopgaver
 • Ad hoc administrationsopgaver
 • Hjælp i forbindelse med mødeafvikling
 • Godkendelse og kontering af fakturaer
 • Koordinering af diverse arrangementer

Du bliver en væsentlig del af et mindre kontorteam, der har reference til kontorchefen for lokationen, og vi sørger for at du får en god introduktion og oplæring i alle opgaverne. Der er tale om en stilling på 30 timer.

Kan du bevare overblik og roen i travle og uforudsete situationer?

Hvad du har af uddannelse bag dig, er ikke så vigtigt for os. Det vigtigste er, at du har bred erfaring med receptionist- og sekretæropgaver og har erfaring med lignende opgaver fra tilsvarende jobs.

Ud over dine daglige opgaver, kan du til tider opleve at få at få uforudsete opgaver. For at trives i jobbet er det derfor vigtigt, at du formår at holde hovedet koldt og levere unikke og personlige serviceoplevelser i travle situationer. Du har en vis portion struktur og systematik i din måde at gå til opgaverne på, og du venter ikke på at andre beder dig løse en udfordring eller opgave, hvis du kan se, at der er et behov. Det betyder også, at du følger opgaven helt til dørs. Sidst men bestemt ikke mindst, så ved man sikkert også, når du er mødt ind om morgenen, for du er åben og social og har et glimt i øjet.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt administrationschef Morten Bang-Jensen på telefon +45 5372 1074, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Benyt linket ”søg stillingen” for at sende os din ansøgning og dit CV samt øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 6. oktober 2019.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16.000 employees across Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)