Projektleder/projektchef til Swecos VVM- og myndighedsgruppe

Projektleder/projektchef til Swecos VVM- og myndighedsgruppe

Serviceområde
Ingeniør
Region
København eller Aarhus
Ansøgningsfrist
2019 - 11 - 30

Har du lyst til at gøre en forskel og bringe din erfaring fra VVM og myndighedsområdet i spil hos Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed?

I Sweco brænder vi for at levere den bedste rådgivning indenfor alle fagdiscipliner i vores virksomhed og du kan også være med til at gøre en forskel på projekter af samfundsmæssig betydning! I vores VVM og myndighedsgruppe søger vi nemlig endnu en erfaren projektleder eller projektchef indenfor VVM og myndighedsopgaver til vores nybyggede kontor i København eller til Aarhus, hvor vi også flytter i nye centrale lokaler i 2020. Nøgleopgaverne bliver dels at styrke relationerne til vores kunder samt medvirke til at drive både den forretningsmæssige og faglige udvikling af VVM- og myndighedsområdet.

Du vil blive en del af en stærk miljøafdeling, bestående af ca. 50 dygtige og engagerede medarbejdere fordelt på kontorer rundt i landet. I Sweco bliver du del af en ambitiøs, men fleksibel organisation, hvor medarbejderudvikling og decentralt ansvar er i højsædet.

Du skal være med til at gøre vores hold endnu stærkere

Du vil få en vigtig rolle i teamet med både ansvar for at styre projekter i forhold til økonomi og ressourcer samt at bidrage til den faglige udvikling af afdelingen. Det kræver, at du har den faglige ekspertise og overblikket til at kunne vejlede den projektansvarlige og kunderne samt evnen til at uddelegere opgaver mellem dig og dine kollegaer.

Du får en central placering i både udviklingen af afdelingens faglige kompetencer samt leveringen af målrettede ydelser til vores kunder i tæt samarbejde med et hold af engagerede og fagligt stærke kolleger. Det skal derfor falde dig naturligt at dele ud af din viden og erfaring, og inddrage andre i din løsning af såvel faglige som relationsmæssige problemstillinger – alt sammen med godt humør og i en uformel tone.

Ud over ansvar for at styre projekter i forhold til økonomi og ressourcer vil din hverdag byde på en bred palette af spændende og varierede miljøopgaver med direkte kundekontakt, og du vil blive et vigtigt bindeled mellem divisioner, afdelinger og fagligheder internt i Sweco.

Mere konkret vil din dagligdag i stillingen omfatte: 

 • Projektledelse og fagledelse på fagligt udfordrende opgaver
 • Fagligt arbejde med VVM; miljøvurderinger for havne, veje, baner, byggeri og anlæg, VVM-screeninger, konsekvensvurderinger samt myndighedsarbejder for bygherrer og entreprenører
 • Udarbejdelse af tilbud og kundeopfølgning
 • Løbende videreudvikling af de faglige kompetencer omkring VVM og myndighedsopgaver
 • Salgs- og strategiarbejde i relation til VVM- og myndighedsopgaver
 • Samarbejde med vores nye arkitektdivision ”Årstiderne Arkitekter”

Stillingen kræver, at du er fagligt funderet inden for miljøområdet samt har erfaring i projektstyring og en solid faglig ballast fra tidligere arbejder med VVM- og myndighedsopgaver for enten bygherrer, entreprenører eller developere. Du er ligeledes vant til at løse projekter både selvstændigt eller som en del af et større tværgående team. Desuden er du præcis og ærlig i din kommunikation.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation

Kontakt teamleder Jeppe Rølmer på tlf. 5372 1024 eller på mail jeppe.rolmer@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende os din ansøgning og CV i dag eller senest d. 30. november 2019. Vi regner med at holde løbende samtaler, så lad os gerne høre fra dig hurtigst muligt.

Sweco plans and designs the communities and cities of the future. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 16.000 employees across Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is the leading engineering and architecture consultancy in Europe, with sales of approximately SEK 18.7 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.

Søg stillingen
 • Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, da vi altid er interesseret i at komme i kontakt med nye profiler. Du har mulighed for at opdatere oplysningerne på et senere tidspunkt.

 • Vi er altid interesserede i at modtage henvendelser fra dygtige, unge studerende, som har lyst til at komme i praktik. Ønsker du at undersøge potentielle muligheder for at komme i praktik hos Sweco og ikke har fundet en relevant praktikannonce på vores hjemmeside, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.
   

 • Hvis du gerne vil holde dig orienteret om vores ledige stillinger, kan du tilmelde dig vores jobagent.

 • FOLKESKOLEPRAKTIK

  I Sweco har vi fokus på udvikling, og vi gør derfor en indsats for at skabe interesse for ingeniørfaget blandt unge - gerne tidligt i deres uddannelsesforløb.

  Har du lyst til at komme i skolepraktik som ingeniør i 8. eller 9. klasse, er du velkommen til at sende en ansøgning på skolepraktik@sweco.dk

  Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Fritidsinteresser
  • En kort beskrivelse af, hvorfor vil du gerne i praktik som ingeniør 

  Vi vil typisk forsøge at samle skolepraktikanterne, således at der kommer flere i praktik samtidigt.

  Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik: https://www.sweco.dk/en/for-partners/

 • SÅDAN BEHANDLER VI DINE DATA

  I Sweco bestræber vi os på at sikre en god og kvalitetsbevidst rekrutteringsproces, hvor vi har fokus på at sikre de informationer, du deler med os. Det gælder, når du søger en opslået stilling, sender os en uopfordret ansøgning eller på anden vis bliver en del af et rekrutteringsforløb hos os. Al den data, du deler med os, bliver således behandlet i forhold til retningslinjerne i Persondataforordningen.

  En typisk rekrutteringsproces består af flere samtaler. Vi anvender ofte profilværktøj og logiske test, og indhenter også gerne referencer i slutningen af et rekrutteringsforløb. Dette sker efter nærmere aftale med dig.

  Når du søger en konkret stilling eller uopfordret via emnebankerne, får du et log-on til vores rekrutteringssystem. Dine oplysninger slettes automatisk efter seks måneder, men du kan på et hvert tidspunkt forinden slette dine informationer ved at logge ind. Sørg for at dit CV ikke indeholder personfølsomme oplysninger (eks. CPR-nummer, religiøse og politiske tilhørsforhold m.m.)